2777
2789

من شنیدم كارش خوبه

وای منم عید عروسیمه

از الان باید انتخاب كنم؟؟؟؟

استرس گرفتم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم كارش خوبه وای منم عید عروسیمه از الان باید انتخاب كنم؟؟؟؟ استرس گرفتم

الان وقت بگیری تخفیفای خوبی میدن،من چون دوتا مجلس دارم و داماد هم نیست و خودم باید همه کارارو انجام بدم مجبورم از الان به فکر باشم

الان وقت بگیری تخفیفای خوبی میدن،من چون دوتا مجلس دارم و داماد هم نیست و خودم باید همه کارارو انجام ...

اتفاقا داماد منم نیس،خههخ

تو منی یا من توام؟

چند گرف ازت؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

سلام،  عزیزم زنگ بزن بهشون بپرس کی عروس زنده دارین!  بعد صفر هم که عروسی زیاده،  برو ببین.  همزمان چند تا عروس آماده داره.  من با خواهرم رفتم،  خیلی هم خوش برخوردن.  کارشون هم به نظر من عالیه،  ولی قیمتش هم زیاده.  

سلام،  عزیزم زنگ بزن بهشون بپرس کی عروس زنده دارین!  بعد صفر هم که عروسی زیاده،  برو ...

خخخخخخخخخ،عروس زنده

اره زنده بهتره ب نظرم

عكسو میشه دسكاری كرد

در کل آرایشش خیلی خوب بود

اما موهاش آخرای مجلسش یه کم وز شده بود

البته مدل موی خواهرم باز بود

مامانمم که مادر عروس بودن همونجا بودن که هم آرایششون هم موهاشون خیلی خوب بود

اما به نظرم این کیفیت کار رو با قیمت مناسب تر میشه پیدا کرد

چون قیمتش با بقیه جاها فرق داره واقعا

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘
در کل آرایشش خیلی خوب بود اما موهاش آخرای مجلسش یه کم وز شده بود البته مدل موی خواهرم باز بود مام ...

هدی جون كجارو پیشنهاد میدی؟