2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤔 فرتوت بنظر میرسیما

نه اصلا

یه حس خاص قشنگی داره

من هنوز موهام سفید نشده ولی موهای دوستم چند تا تار سفید شده انقدر قشنگن

یا دختر داییم ژنتیکی زود سفید شد

انگار بی رنگ کرده انقدر ناز شده

🤔 فرتوت بنظر میرسیما

حالا من 28 سالمه همه دندونام شکسته و خرابه.از دندانپزشکی هم وحشت دارم.خانومایی که به دندوناشون میرسن و ایمپلنت میکنن خیلی دوست دارم چون خودم حالم از دندانپزشکی بد میشه

لا تقنطوا من رحمة الله

مثلا تغییر نمی‌دی بخوای نمی‌دونم میکرو کنی ابروهات.یا مثلا تنوع بدی رنگی هایلایت کنی.تغییر دوس نداری ...

انجام دادم قبلا ولی نه اینکه روتین همیشگیم باشه، اگر هوس شدید کنم میرم

نه اصلایه حس خاص قشنگی دارهمن هنوز موهام سفید نشده ولی موهای دوستم چند تا تار سفید شده انقدر قشنگنیا ...

😐 اگر بیاد به صورتمون که خوبه منم دو تا سفید دارم ولی هر وقت میبینمش با قیچی از ریشه میچینمش نبینم پیر شدم😄 

حالا من 28 سالمه همه دندونام شکسته و خرابه.از دندانپزشکی هم وحشت دارم.خانومایی که به دندوناشون میرسن ...

کامپوزیت کن چند تای خنده رو، درکت میکنم منم تپش قلب میگیرم، ولی متاسفانه پیگیری نکنی بدجور یقه ادمو میگیره ممکنه بیماریهای لثه و سلولیت بشه😒

حالا من 28 سالمه همه دندونام شکسته و خرابه.از دندانپزشکی هم وحشت دارم.خانومایی که به دندوناشون میرسن ...

نه من به دندون خیلی اهمیت میدم و از این نظر خیلی هزینه کردم ایمپلنت ارتودنسی ترمیم ولی خب برای چند سال پیش بوده الان دیگه هزینه ای ندارم خداروشکر