2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه‌ ژانری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من اینارو دیدم همشون قشنگن:

Dark
Inside Man
The Mentalist
Homeland
Luther
Dexter
Fargo
True Detective
Power
The Wire
 Sherlock  
Hannibal
Person of Interest
Ozark
Banshee
The sinner
Walking dead
Grimm
Fortitude
Locifer
Der Pass
Broadchurch
under the Dome
Blacklist
Bodyguard
Black Bird
The undoing
Big Little Lies
Silo
Dopesick
Clickbait

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
موضوعش چی؟

یه معلم شیمی هست که مشکلات مالی داره و در عین حال درگیر سرطان میشه 

توی این حال باجاناقش که پلیس مواد مخدر هست برای روحیه دادن به این آقا معلم میبرتش یه عملیات

در حین عملیات که میخوان مواد فروشهارو دستیگر کنن این معلم شیمی میبینه یکی داره فرار میکنه و میفهمه که دانش آموز این بکده قبلا

میره پیداش میکنه و شروع یک سریال هیجانی و فوق العاده که آخرش تبدیل میشه به مافیای شیشه

اسپول کامل سریال😂

https://www.goftino.com/c/VEUVPs

وای چقدر زیاد ممنونم

خواهش میکنم‌🦋🌸🌺 من زیادی عاشق سریالم😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40