2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

125 بازدید | 4 پست

من فک میکنم بابام مشکلات روانی داره 

من خودم سرکار میرم خرجمو میدم تا جایی که بشه شهریه دانشگاهم خودم میدم از ترم یک تا الان که سال اخرم

امشب بابام گفت فلان چیز رو پرداخت کن گفتم من ندارم از کجا بدم

یهو گفت امروز دو تومن خرج ماشینت کردم و ..(بعد از سالها یه خرجی برا من کرده بود راستش من تو دلمم خوشحال بودم حس میکردم پدر دارم)و کلی بد و بیراه گفت و بعدم من جواب ندادم اومدم برم تو اتاقم داد زد و فحاشی کرد که پرداختش کن و یه فوش خیلی خیلی زشتم داد که برادرم برگشت با عصبانیت به بابام نگاه کرد که بابام ساکت شد،البته داداشم ۱۶سالشه بزرگ نیست

جالب اینجاست من فکر میکردم چه بچه ی خوبی ام که هیچ خرجی نداشتم برا خانوادم و سر پام بودم و خریدامو کردم ولی..

اروم باش عزیزم .عکس العمل بابات بد بوده صحیح اما ممکن تو فشار مالی بوده یا جنگ اعصاب بیرون از خونه داشته ..شمابزار اروم ک شد باهم حرف بزنید

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اروم باش عزیزم .عکس العمل بابات بد بوده صحیح اما ممکن تو فشار مالی بوده یا جنگ اعصاب بیرون از خونه د ...

بابای من وضعش عالیه، پولداره

بهش فشار میاد یه ذره از پولش خرج ما بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با ادمها یکجا زندگی کنیم و درامد داشته باشیم ازمون انتظار دارن مستقل شدن وقتی خوبه تنها زندگی کنی مثل ادمهایی که از بچگی کسی رو نداشتن و کار کردن و الان تنها زندگی میکنن اینا بنظرم خوشبختن چون دوروبرشون کسی نیست زخم زبون بزنه انتظار داشته باشه. هرچی درمیاره خرج خودش میکنه چون از بچگی رو پای خودش بوده بلده جواب نه بگه ولی اونایی که باهم زندگی میکنن از هم توقع زیادی دارن 

بابای من وضعش عالیه، پولدارهبهش فشار میاد یه ذره از پولش خرج ما بشه

ن میدونی عزیزم گاهی مشکلات باخانواده سراختلاف نظرهاس..ممکن توبگی اینجوریه ولی بابات هدفش این نباشه ...باهم کنار بیاید حیفه ..توهم ناراحتی حق هم داری 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤