2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا بیایید نگرانمم

220 بازدید | 38 پست

دخترم ۲سال و نیمشه ۱۰روزه سرماخورده تازگیا داشت خوب میشد از دیروز تب میکنه بردم دکتر شربت چرک و بروفن داد هر ۶ساعت ولی بروفن اصلا اثر نمیکنه سر ۳ونیم ساعت تبش بازم میره بالا الانم بروفن دادم باز عوض اینکه بیاره پایین بیشتر رفت بالا تبش. الان دیگه شیاف زدم بروفن زود زود میدادم میترسم عوارض نداشته باشه اخه نمیاد پایین اصلا تا ۶ساعت نگه نمیداره تبشو

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز حلقه کن بزار کف پاش جوراب پاش کن  براش سوره نور بخون  تب و با تب سنج بگیر حتما دست اشتباه میکنه  تب بخاطر عفونت بدنه 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

شیاف زدی تبش اومد پایین یانه دوباره ببرش دکتر خدای نکرده تبش میره بالا بده ها

اره اومد پایین میترسم بازبره بالا

والا با این شرایط فکر نمیکنی باید بری دکتر؟تب خیلی خطر دارهخدای نکرده تشنج میکنهبه جای تاپیک زدن فور ...

تبش۳۸بود شیاف زدم الان اومده پایین که وقت کردم گوشی بگیرم دستم