بچه ی منم همینطور بود ... درمانش فقط با خوراکی هست. اصلا بهش دارو نده برای یبوستش . ببین اینکارا رو کردم برای دخترم واقعا نتیحه داد.هویج هرروز بهش بده بخوره روزی یه دونه . روغن زیتون یا روغن کنجد روزی چند تا قاسق حتما بریز تو غذاش. گوجه خیلی خوبه . موز و سیب اصلا نخوره . خاکشیر هم خیلی خوبه . تو صبحانه ش هم حتما بهش کره بده . عالی حواب میدع. به خاطر یبوستش طفلکی اینطور شده . اگه رعایت نکنی خدای نکرده به خونریزی و درد میفته . بیچاره میشی به قران.... اون موقع به خاطر دردی که موقع دفع مدفوع داره میترسه بره دستشویی ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسکرین شات گرفتموای من موز و سیب بهش زیاد میدم چای هم میخوره ولی کم رنگخوراکی های ک گفتی حتما میدم ب ...
نه خواهر ..... موز و سیب برای کسی که یبوست داره خیلی خیلی بده ... اینا رو دکتر به بچه ی من گفت .... چای کم رنگ اشکال تداره ولی همونم زیاد نخوره که کمخونی پیدا نکنه . اینکارو بکن ... زود خوب میشه. پماد هم واسش بزن. ارزونه پمادش. بدون نسخه هم میدن ....سعی کن غذاش رو چرب تر واسش کنی. چون چرب بودن غذا جلوی یبوست رو میگیره ...بخدا اگه رعایت نکنی داغون میشه بچه ت.. طفل معصوم گناه داره درد بکشه دور از جونش
منم بچه م یبوست داشت . بهش موز میدادم ... طوری که یبوست شدید شد . میخاست دفع کنه گریه میکرد. بردمش دکتر ، گفت به هیچ عنوان نده .... همینایی که بهت گفتم رو دقیقا گفت... سریع خوب شد... وقتی شکمش روان کار کرد.. گهگاهی بهش موز و سیب بده .... اونم همزمان باهم نده ......پشت سر هم و زیاد بهش نده .... یبوست میده طفل معصوم گناه داره
وای خوب شد گفتی من نمیدونستمنه رعایت میکنم همه رو چون بچه ام همیشه میگه نمیتونم بشینم یا بخوابم خدا ...
اخی عزیزمممم. ادم خودش دور از جون شما هزار درد بگیره ولی بچه ش هیچیش نشه. خیلی سخته . پماد هم حتما بزن واسش ...گناه داره .پماد که بزنی و یبوستش خوب بشه و شکمش روان کار کنه ، بعدش میبینی اون برامدگی قرمز رنگ میره داخل .. انگار ناپدید میشه ...
عزیزم پسرم اب زیاد نمیخورهآب هم نیاز هست بهش بدمالهی فداش بشم چقدر درد کشیده کوچولو تون ولی خدا رو ش ...
اره تا میتونی بهش اب بده ولی اب سرد نه .... اب ولرم .... اره بچه م داغون شد بخدا... منم نمیدونستم که... دکتر بردم دقیقا بهم ایتا رو گفت و زود خوب شد.. روغن کنجد یا زیتون عالیه روزی چند تا قاشق بریز تو غذاش. یا گوجه رو بشور و بده دستش بخوره ...