white_ruby مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6119 عنوان اسنپ | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 18 پست تا حالا تنهایی سوار نشدم همیشه همراهم یکی بوده فردا حدودا ساعت ۳ عصر میخوام برم جایی ولی میترسممم😐🤦🏻♀️ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند 1403/08/01 | 23:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عکوری_پکوری_سابق عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 14420 هرچی از جامعه نمیفهمی به خودم بگو برات بگم دیوونشم
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6119 هرچی از جامعه نمیفهمی به خودم بگو برات بگم دیوونشم عزیزم چه مهربونی❤من خودم دانشجو ام موضوع تحقیقم مربوطه به درس جامعه شناسی میخوام بدونم واسه بچه ها خسته کننده هست یا نه رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
عکوری_پکوری_سابق عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 14420 عزیزم چه مهربونی❤من خودم دانشجو ام موضوع تحقیقم مربوطه به درس جامعه شناسی میخوام بدونم واسه بچه ها ... فدات❤فکررکردم نیاز به کمک داری و کنکوری طبق تجربیاتم جامعه یه درس خنثی برای خیلیاس یعنی مثل تاریخ نیست که اکثریا بدشون بیاد یا مثل دروس دیگه نیست که همه خوششون بیاد ۵۰_۵۰
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6119 فدات❤فکررکردم نیاز به کمک داری و کنکوری طبق تجربیاتم جامعه یه درس خنثی برای خیلیاس یعنی مثل تاریخ نی ... آهان مرررسی از کمکت❤ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند