2777
2789
عنوان

پریود دختران با قد 148تا 150

4084 بازدید | 114 پست

سلام خانمها  اگه دختراتون با قد 148 تا 150 پریود شدن لطفا بگید بعدش قدشون رشد کرده و چند سانت بلند شدن؟  دختر من سه ماهه پریود شده ولی از وقتی پریود شده هیچی رشد نکرده و سن استخوانش دو سال بزرگتره

من بعدش ۱۰ سانت رشد کردم البته قدم بلند تر بود از ۱۵۰ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ سانت رشد کردم

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

قدتون هنگام پریود چند بود و چند سال داشتید؟

۱۳ سالم بود و قدم ۱۵۳ یا ۱۵۴ بود

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..