2777
2789

بچه ها من مامانم اینا یه شهر و استان دیگن حدود سه ساعتی فاصله هست تا خونه خودم هر سه هفته یا ماهی یکبار میریم خونشون اخر هفته ها 

چونکه سرکار میریم هم خودم و همسرم 

..مادرشوهرم خیلی نازک نارنجیه و اگه در هفته حداقل سه بار تک پسرش که شوهر من باشه بهش سر نزنه خودشو میزنه به غش و ضعف شوهرم صبح قبل از سرکار میره بهش سر میزنه تازه نادرشوهرم شاکیه همش بهم میگه نن که پسرمو نمیبینم درست میاد زود میره. انگار بعدش شوهرم میخواد بره مسافرت که انتظار داره چند ساعت پیشش بشینه

کل ماه سر کار بودم بکوب . فقط این جمعه و شنبه وقت کردم برم خونه مادرم اینا مرخصی گرفتیم . شوهرم پنجشنبه به مادرش سر زد. 

از خونه مامانم برگشتیم ،یکشنبه  مادرشوهرم بهم زنگ زد گفت خیلی دلم برای پسرم تنگ شده خیلی وقته ندیدمش (در صورتیکه پنجشنبه دیده بودش )

ما میخواستیم جمعه بیایم خونه شما .. شما رفتین خونه مادرت .در صورتیکه به ما نگفته بود میخوان بیان. جدیدا یاد گرفته میخوان بیان اصلا تماس نمیگیره قبلش  و اطلاع نمیده. 

بعد بامن داره حرف میزنه هی میگه دلم برای پسرم تنگ شده 

بعد یک سره میگه هم به من گفته هم به شوهرم 

برای فردا شام هم خودشونو دعوت کردن خونمون. 

من نباید دلم برای مامان و بابام و خانوادم تنگ بشه ؟ انگار من ادم نیستم . میدونم فردا شب هم میخواد همینو بگه . چی جوابشو بدم اینقد بهم تیکه نندازه 

چونکه هروقت میرم خونش خودم باید غذا بپزم ببرم و کل کارها ظرف شستن و ایناهم بامنه . و سرکار هم میرم واقعا خستم نمیتونم همیشه . دو هفته بود نرفته بودم اونجا.. آخر هفته هم دوس دارم بگردم پوسیدم بخدا مگه میشه فقط کار کنم اخر هفته ها هم فقط مادرشوهرمو ببینم . که هیچ زبون مشترکی باهم نداریم فقط تیکه 

هربار خونه مامانم میریم و برمیگردیم یه فیلمی درست میکنه

به شوهرت بگو اگه پشتت باشه هرکاری دوست داری بکنحرفای مادرشوهرم جدی نگیر

شوهرم چطوری باید پشتم باشه . یکبار یه تذکر کوچک داد شوهرم بهش، تا یک ماه باهاش حرف نزد و حالش بد شده بود‌ قرص اعصاب مصرف میکنه . نفسش بالا نمیومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار مادرشوهرم گفت اومدی فقط موندی خونه مادرت منم گفتم ۵ روز اینجا بودم ۳ روز اونجا زبونشو کرد یه جا دیگش

این دفعه اومد چیزی گفت بگو اره منم دلم براخانوادم تنگ میشه از این به بعد یه هفته میام خونه شما یه هفته اونا

تو رو که دعوت نکرده ، بزار فقط شوهرت بره ، دوبار که دولا راست شد واسه پسر جونش غذا بپزه ، دیگه چیزی ...

اره چندبار شوهرم ظرفارو شست یا کباب زد. پشت چشن نازک میکرد برا من . تا جند روز بعدش قهر میکرد باهام 😂😂

من یبار مادرشوهرم گفت اومدی فقط موندی خونه مادرت منم گفتم ۵ روز اینجا بودم ۳ روز اونجا زبونشو کرد یه ...

واقعا دلم میخواد جوابشو بدم ولی زبونم میچسبه ته حلقم . از پس لرزه هاشم میترسم. خودشو به غش و تنگی نفس میزنه چیزی به مذاقش خوش نیاد 

حرفتو یبار بزن بعدم عملی کنزیاد خونش نرو بزارسرش بره

جدیدا همینکارو میکنم چون وقت هم نمیکنم به خاطر سرکار رفتنم . اخر هفته ها هم دوس داریم با دوستامون بگذرونیم 

اره چندبار شوهرم ظرفارو شست یا کباب زد. پشت چشن نازک میکرد برا من . تا جند روز بعدش قهر میکرد باهام ...

هفته ای یه بارش کن ، یه هفته اینجا  یه هفته اونجا .اگه هفته ی دیگه زنگ زد واسه شام ، بگو مامانم قبلا دعوتمون کرده گفته کارمون داره ، نمیشه کنسل کنم .(بزار فکرش درگیر بشه که مامانت چیکارت داره )😂