2777
2789
عنوان

لباس نوزاد برای بیمارستان

108 بازدید | 18 پست

خانوما برای بچه تقریبا 3کیلو و نیم , ست بیمارستانی سایز یک مناسب هست یا کوچک هست؟ 

لطفاً بگید برای بیمارستان چه سایز لباسی مناسب نوزاد  هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایز یک خوبه 

صفر نگیر چون ده روز هم سایزش نمیمونه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

شماره ۲ بهتره بنظرم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

یک خوبه

حداقل دو دست بخر

نی نی ها اولش خیلی پی پی میکنن ممکنه نیاز باشه هی بشوری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ولی اوایل نوزادی همون یک بهتره

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

نینی من شش ماهشه قد و وزنشم طبق نموداره سایز دو میپوشه😕

اوخییی عزیزم 😍خداحفظش کنه  دخمله یا پسره؟

قربونت عزیزم ممنون خدا همه ی نینی هارو حفظ کنهپسره

خدانکنه ،و همچنین به اونایی که نی‌نی ندارن ی بچه سالم و صالح بده

داداشم موقعی ک بدنیا اوند سایز یک تنش کردیم کوچیک بود براش😂اون درشت بود ماشالا