2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسه تا ملافه و روبالشت.یدونه روتختی دور کشدار.تشک مسافرتی.دمپایی.ماهیتابه قابلمه سبد آبکش یدونه، بشقاب دوسه تا، کفگیر ،دوسه دست قاشق چنگال، ملاقه چاقو رنده پوست کن.

یه پتو نازک مسافرتی یه پتو ضخیم.اگه نماز می خونی سجاده کوچیک با یه مهر و چادر نماز.

چوب لباسی به تعدادی که خودت می دونی.گیره لباس.کتری برقی اگه دارین.تو شیشه نوشابه برنج بریز ببر.ادویه جات تو این ظرفای پلاستیکی که تقسیم بندی شدن ببر که همش تو یه ظرف باشه راحت باشی.یدونه نمکدون.دارو مسکن و داروی سرماخوردگی مثل کلداکس و روتارین.آنتی هیستامین هم ببر.اتو سشوار مسافرتی.اگه بوت می پوشی واکس براق کننده.لگن.دستگیره و دمکنی هم ببر.کهنه واسه تمیزکاری.پودر دستی و مایع لباسشویی و یدونه صابون پمپی و مایع ظرفشویی و اسکاچ و سفره یکبار مصرف و دستمال کاغذی و رولی و کیسه فریزر تقویمی از همونجا برو یه هایپر همرو بخر با خودت نکش.

سه راهی هم ببر حتما

ازین جالباسی های پارچه ای میتونی بگیری.دراور های کوچیک پلاستیکی هم هست نمی دونم اسمشون چیه اوناهم برا وسایلت خیلی خوبن البته اینا بستگی داره که خودت چطور راحت باشی و اتاقتون چقدر جا داشته باشه.من خودم ازون دراور ها نداشتم فقط یدونه جالباسی پارچه ای.

اگه چیز دیگه ای یادم اومد می گم ببخشید اگه یکم پراکنده و درهم گفتم