2821
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 44 پست
اگه یکسال میخوای بمونه بخر به نظرم ، اگه میخوای استفاده ازش کنی که دست دوم بگیر ، اگه نه طلای آب شده ...

اخه میگن طلای ابشده ریسکه واز هرجایی نمیشه خرید میترسم سرم کلا بزارن(زیاد وارد نیستم تو این مسائل)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی الان با وجود گرونی بخرم بنظرت ضرر نمیکنم؟

نه ضرر نمیکنی بخدا حستو درک میکنم منم سی گرم ۱۲مهرماه خریدم گرم۴۱۰۰ ناراحتم بودم چون تقریبا دوبرابر میشد اگه قبل تر می‌خریدم  ولی چاره چیه چیزی که میخوای بخری باید زودتر انجام بدی هی میذاری زیر چهار نمیاد بالاتر می‌ره میگن تا گرم شش می‌ره و ثابت میشه

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

نه ضرر نمیکنی بخدا حستو درک میکنم منم سی گرم ۱۲مهرماه خریدم گرم۴۱۰۰ ناراحتم بودم چون تقریبا دوبرابر ...

مرسی عزیزم واقعا حس کردم منو درک میکنی حس خوبی گرفتم♥️ان شاءالله بخرم اگه خدا بخواد

مرسی عزیزم واقعا حس کردم منو درک میکنی حس خوبی گرفتم♥️ان شاءالله بخرم اگه خدا بخواد

انشالله بخری عزیزم و استفادش رو ببری 

اخه میگن طلای ابشده ریسکه واز هرجایی نمیشه خرید میترسم سرم کلا بزارن(زیاد وارد نیستم تو این مسائل)

من تو طلا فروشی خریدم یه رسید بهم داد گفت تا ۲ هفته دیگه میاد ، بعد پیش هرکس هم بردم میخواستنش، رسید و فاکتور مهمه خیلی

منم کلا تو کارتم ۹ تومن دارم یعنی پس انداز کردم به نظرت چی بخرم والا دوست ندارم بی ارزش بشه پولم

۹ تومن خیلی کمه نهایتا بشه ی گرم طلا وچون اجرت واینا میبرن بنظرم یکم بیشترش کن ی جا بخری خیلی بهتره(من اینجور شنیدم)

من تو طلا فروشی خریدم یه رسید بهم داد گفت تا ۲ هفته دیگه میاد ، بعد پیش هرکس هم بردم میخواستنش، رسید ...

اره خب حتماً ، ممنونم که یادآوری کردید♥️

ولی بخوام طلای دست دوم بگیرم بنظرت خوبه برا سرمایه گذاری یعنی ممکنه بالا بره ؟ یا ضرر میکنم؟

منم کلا تو کارتم ۹ تومن دارم یعنی پس انداز کردم به نظرت چی بخرم والا دوست ندارم بی ارزش بشه پولم

منم حقوقم ۱۴تومن الان قسطهامو دادم ۹ تومن مونده دلم میخاد همینم برم یه گرم طلا بخرم تا الان خیلی طلا جمع کردم حدود صد گرمش مال مجردیمه 

ولی هیچ بیشتر از این دلم نمیسورونه پول تو حسابم بود از شش ماه قبل طلا نخریدم چون میخواستم ماشین بگیرم یهو شوهرم بعد شش ماه پول اومد دستش رفتیم تو گرونی طلا خرید برام منم ماشین میگم کاش همون موقع با پول خودم طلا می‌گرفتم با پول شوهرم ماشین 

منم حقوقم ۱۴تومن الان قسطهامو دادم ۹ تومن مونده دلم میخاد همینم برم یه گرم طلا بخرم تا الان خیلی طلا ...

منم حیفم میاد وقتی ۳ تومن بود نشستم هیچ کاری نکردم ای وای بر من اخخخ