2777
2789
عنوان

دکتر پاکروش- دکتر پاک روش

115342 بازدید | 275 پست

سلام خانم ها 

واقعا به عنوان کسی که تمام وقتم را در به اصلاح مطب و به اصطلاح دکتر پاک روش تلف کردم، بهتون پیشنهاد میکنم گول اسمی که در کرده رو نخورید.

ایشون به صورت کاملا حرفه ای و البته مشخص فقط دارن مریضای بیچاره رو سرکیسه می کنن

اولا : ایشون در مطب داغونشون ی کارتخوان نداره، به خاطر فرار از مالیات

دوم: سیستم نوبت دهی واقعا تاسف باره. خود مردم معصوم از شهرستان دور میان از شب قبل تو کوچه اسم می نویسنو باید ی روز کامل الاف و خسته تو اونجا باشن

سوم: منشی هاش هزینه سونو گرافی یا تست و غیره را برای بیمه نمی نویسن و میگن: دکتر گفته اجازه نداریم بنویسیم

چهارم: دکتر به خانماهیی که عمل دارن چه پانکچر چه هیستروسکوپی و چه سزارین، علاوه بر دستمزد خودش و هزینه های ملیونی بیمارستان، حتما باید زیرمیزی سکه تمام میگیره

پنجم: ایشون حتی  یک دقیه برای بیمارش وقت نمیزاره و فقط با چند تا جمله بیمار را تخریب میکته که بگه خیلی داغونی و من باید روت کار کنم و سریع اتاق رو ترک میکنه

ششم: اخلاق تند و عصبانیش

هفتم: مبلغ ویزیت یک متخصص طبق تعرفه وزارت بهداشت: باید سی هزارتومنو نهایتا تا چهل هزار تومان باشد ولی ایشون به راحتی شصت هزار تومان میگیره. و بار اول صد هزارتومن فقط برای ویزیت. البته غیر از این مبلغ برای سونو و غیره هم پول میگیره

هشتم: به هوای لاغری چند سال بیماراشو میبره میاره که وزن کم کنن و داروهای خودش و داروخانه های که باهاشون قرارداد داره رواجبار میکنه برن

و هزاران دلیل دیگه ای که به عنوان ی بیار واقعا متاسفم که پیشش رفتم.

به خاطر خودتونم شده به خاطر شوهرای بیچارتون و وقت و عمر و پولتون، انقدر ساده و لوده نباشید

کمی به خودتون احترام بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم

اگه مشکلت سقط مکرر هست دکتر خوب زیاد میشناسم

ولی برای نازایی نه متاسفانه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

جالب هربار رفتم از بیمارایی که باهاشون دوست شدم پرسیدم راضی هستید؟ چند سال میاید پیشش؟ و به نتیجه رسیدید؟ همه اینو میگن:  " ما دو سه سال. نتیجه هنوز نه اخه گفته لاغر بشیم" 

یک خانم سی و یک ساله بهم گفت : بهم گفته تخمک ندارم و یائسه هستم" و داره درمان میکنه

نوبت خودم شد . با آزمایشام رفتم داخل. خانم ها توجه کنید anti molerian hormons (AMH) همان ذخیره تخمدانی رونشون میده .آزمایش من کاملادر حد نرمال بود و اون مرد کلاش به راحتی بهم گفت خانم شما تخمک نداری!!!!!!!! فکر میکرد منم مثل اکثر بیماراش ساده هستم نمی دونست خاله خودم متخصص زنان!

و اتاق رو ترک کرد و منشیش برام قرص زیلپا نوشت!

قرص زیلپا برای خانم های یائسه ست و درمان گرگرفتگیه!

بعد یاد اون خانم سی و یک ساله افتادم که با سادگی بهم گفت دکتر بهش گفته یائسه شده!

کلا برای هر فردی به ی روشی کا رمیکنه که همه روداغون جلوه بده

توروخدا به فکر خودتون باشید

کاملا موافقم اگه مشکلت سقط مکرر هست دکتر خوب زیاد میشناسم ولی برای نازایی نه متاسفانه

سقط همان نازاییه چون فرزندی متولد نمیشه و زایمانی صورت نمی گیره

اون یکی میشه ناباروری

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار

ممنون که اطلاعاتت رو در اختیار بقیه گذاشتی.منم دیدم که خیلیا از رفتن به مطبش پشیمونن و میگن ک هم پولکیه هم به مریض اهمیت نمیده و هم اینکه فقط چندماه رو صرف لاغر کردن مریض میکنن.همش بخاطر پول.منم دنبال ی دکتر خوب بودم برا سقط مکرر ک از تحقیقایی ک کردم فهمیدم ک رزاقی از همه بهتره هنوز پیشش نرفتم البته

سقط همان نازاییه چون فرزندی متولد نمیشه و زایمانی صورت نمی گیره اون یکی میشه ناباروری

😑😑😑

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پاکروش حتی ظاهر بیمار رو نگاه میکنه اگه ببینه در حدی نیست که از مخارج بالا بر بیاد قبولش نمیکنه😁 خیلی کودنه

توقع مانکن داره از مریضهاش حتی یک لایه چربی رو هم قبول نمیکنه و اجازه بارداری نمیده

من نرفتم پیشش 

دوستام رفتن هیچکدومشون نتیجه نگرفتن چون چند سال باید لاغر میکردن 

من خودم خوب بودم 

ولی همسرم یه بیست کیلو شایدم بیشتر اضافه وزن داشت 

رژیمم نمیگرفت 

منم گفتم الکی برم برا چی😆

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من میخواستم این ماه اگه پریود شدم بیام پیشش از شهرستان😔 حالا چکار کنم. دکترهای اینجا هیچی حالیشون ...

اگه دوتایی باهمسرت مانکنین برو 

فقط پولم تو بساط زیاد باید باشه 

میگن اخلاقم نداره 

باید صبورم باشی 😆

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اگه دوتایی باهمسرت مانکنین برو  فقط پولم تو بساط زیاد باید باشه  میگن اخلاقم نداره  ...

من اضافه وزن ندارم کم هم دارم یه ۷  ۸کیلویی. شوهرمم نداره اضافه وزن. ولی خب بجز این قضیه وزن انگار کلا خوب نیست. وقت نمیذاره و ... 

عزیزم نرو پیشش. از راه دور. از شهرستان نیاید. فقط جیب خودتونو یا شوهراتونو خالی میکنه. حداقل کاش کمی هم حرمت میزاشت برای مریضاش. ی آب هم توی مطبش نداره. اصلا آب جهنم. حتیی ثانیه برات زمان نمیزاره. فقط تخریبت میکنه. که بگه خودت و شهرت داغونیدو ... به حرف آدمای ساده بی سواد که فقط میگن خوبه که آزمایش زیاد میگیره اعتماد نکن. من تمام خانوادم پزشک متخصص به خدا قسم یکیشون این وضعیت مطب و این شخصیت اخلاق رفتار با مریض ندارن. یکیشون زیرمیزی نمیگیرن که ایشون میگیره.

دختر وقتتو تلف کردی.

من  در دو جلسه اول رفتنم پیشش با اینکه کلی آزمایش در تیر ماه داده بودم، دوباره آزمایشای بیخودی و هزینه های الکی برام تراشید و در دو جلسه اول، تقریبا دو ملیون فقط آزمایش و ویزیتش شد

واقعا پشیمونم که وقت و پولمو ریختم دور ابله