سلام خانم ها
واقعا به عنوان کسی که تمام وقتم را در به اصلاح مطب و به اصطلاح دکتر پاک روش تلف کردم، بهتون پیشنهاد میکنم گول اسمی که در کرده رو نخورید.
ایشون به صورت کاملا حرفه ای و البته مشخص فقط دارن مریضای بیچاره رو سرکیسه می کنن
اولا : ایشون در مطب داغونشون ی کارتخوان نداره، به خاطر فرار از مالیات
دوم: سیستم نوبت دهی واقعا تاسف باره. خود مردم معصوم از شهرستان دور میان از شب قبل تو کوچه اسم می نویسنو باید ی روز کامل الاف و خسته تو اونجا باشن
سوم: منشی هاش هزینه سونو گرافی یا تست و غیره را برای بیمه نمی نویسن و میگن: دکتر گفته اجازه نداریم بنویسیم
چهارم: دکتر به خانماهیی که عمل دارن چه پانکچر چه هیستروسکوپی و چه سزارین، علاوه بر دستمزد خودش و هزینه های ملیونی بیمارستان، حتما باید زیرمیزی سکه تمام میگیره
پنجم: ایشون حتی یک دقیه برای بیمارش وقت نمیزاره و فقط با چند تا جمله بیمار را تخریب میکته که بگه خیلی داغونی و من باید روت کار کنم و سریع اتاق رو ترک میکنه
ششم: اخلاق تند و عصبانیش
هفتم: مبلغ ویزیت یک متخصص طبق تعرفه وزارت بهداشت: باید سی هزارتومنو نهایتا تا چهل هزار تومان باشد ولی ایشون به راحتی شصت هزار تومان میگیره. و بار اول صد هزارتومن فقط برای ویزیت. البته غیر از این مبلغ برای سونو و غیره هم پول میگیره
هشتم: به هوای لاغری چند سال بیماراشو میبره میاره که وزن کم کنن و داروهای خودش و داروخانه های که باهاشون قرارداد داره رواجبار میکنه برن
و هزاران دلیل دیگه ای که به عنوان ی بیار واقعا متاسفم که پیشش رفتم.
به خاطر خودتونم شده به خاطر شوهرای بیچارتون و وقت و عمر و پولتون، انقدر ساده و لوده نباشید
کمی به خودتون احترام بزارید