2789

سریه قضیه ای که اشتباه ازجانب مادرشوهرم بود ومن کاملا با رعایت ادب واحترام به مادرشوهرم گله کردم که کارتون درست نبود وقتی چندروز بعد با  خواهرشوهرم روبه روشدم دیدم رفته توقیافه وبهم چش غره میره من وجاریامم مادرشوهرمم اونجا بودن دوتایی بادخترش داشتن حرف میزدن وخواهرشوهرم عمدا بلند بلند حرفایی میزد که من بشنوم منم نتونستم اون جو روتحمل کنم به مادرشوهرم گفتم چیزی شده فلانی انقدراخماش توهمه ناراحته مادرشوهرم اول گفت نه من گفتم ولی خودم شنیدم این حرفاروبلند بلند میگه من بشنوم خواهرشوهرم کلا الکی خودشو قاطی همه چیزمیکنه همسرمم همونجا بود بعدمادرشوهرم برگشت گفت توچرا  به حرفای ما گوش میدادی گفتم مادرجان این رسم مهمون نوازی نیست منو دعوت کردین اینجا بعد دخترت بهم احم وتخم کرده واین حرفارو بلندبلند میگه من بشنوم خب من که فالگوش واینستادم حرفاتونو گوش کنم بعدمادرشوهرم گفت نه تودنبال حرفی وسعی داشت کتمان کنه که من گفتم جایی حرمتم حفظ نشه نمیمونم پاشدم بیام خونه که همسرمم گفت وایسا منم بیام وهمراهم اومد  لازمه بگم همسرمم پشتمه وکاملا حق روبه من میده چون واقعا به رفتارای مادروخواهرش واقفه حتی مشاوره هم رفتیم به همسرم گفت  ازشون فاصله بگیروکاملا حق باخانومته الان ۳ ماه ازاین قضیه میگذره مادرشوهرم نه به من ونه همسرم زنگ نزده کاملا دست پیش گرفته وحق به جانبه بنظرتون اینجورمواقع برای همیشه قطع رابطه صورت میگیره؟؟؟اخرش چجوری اشتی صورت میگیره چون من وهمسرم کاراشتباهی نکردیم پیش قدم بشیم مادرشوهرمم حق به جانبه ومیدونم عمرا بهم زنگ بزنه ازطرفی همسرم بهشون گفته باید زنگ بزنین به همسرم

هرچی به همسرم میگم توبرو بالاخره خانوادتن گوش نمیکنه میگه هرجابریم باهم میریم ومن تنها نمیرم چندوقت پیش پدرشوهرم ازباغشون برامون میوه اورده بود وپسرمم رفت بیرون خواست همراه پدرشوهرم بره که پدرشوهرم گفته بود باید ازمامانت اجازه بگیری منم مانع پسرم نشدم پسرم میگه مامان اقابزرگ منو بزد خونشون اما مادرباهام رفتارخوبی نداشت وبدرفتاری میکرد

نمیدونم چرا مادرشوهرا منتظرن یه دعوایی راه بندازن که خود عروس قطع رابطه کنه دست پیش  بقول خودتون میگیرن که پس نیفتن فتنه گرن ..به این خاطر اینجا تو تاپیکا گفتم اگه مادرشوهراتون تو چشمتون دلتونو شکوند حرف زد تیکه پرونی کرد میخواد صداتونو دراره بگه دیدی گفتم این عروس مارموزه پسرمو پر میکنه ..نباید هیچی میگفتی خواهرشوهرت یا سنش کم بوده یا مجرد یا عقد بوده شما اهمیت نمیدادی ...میدونم تحمل کردن سخته ولی بخاطر همسر باید تحمل کرد صبر کرد زندگی بیشتریامون همینه مادرم که هستی وقتی بچه تو نبینی یه دیقیه هر دوتاتون بیتابی میکنین خصوصا فرزند .واگذار کن بالایی ..به شوهرت حتما راضیش کن که خودش بره شما نمیخواد بری تا شوهرت بهشون بفهمونه کارشون زشته باید عذر خواهی کنن بلد باید باشه مادرو خواهرشه..بگو میدونم پشتمی تا الان بهم ثابت شده ولی اصلا خوشم نمیاد باخانواده ت قهر باشی .بخاطر شما هیچی نمیگه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا مادرشوهرا منتظرن یه دعوایی راه بندازن که خود عروس قطع رابطه کنه دست پیش بقول خودتون میگ ...

عزیزم خواهرشوهرم نه مجرده نه عقد کرده سن کمی هم نداره دوتابچه داره کلا ادمای حق به جانبی هستن من الان اگه ببینم یه جایی مادرم اشتباه میکنه وحق بازنداداشمه خداشاهده یه جوری به مادرم متذکرمیشم که اونم بالاخره باهزارامید وارزو اومده میدونی ۱۴ ساله عروسشونم خیلی جاهاتحمل کردم ولی واقعا دیگه تحملم سراومد دیگه نتونستم ساکت بمونم چیزبدی هم نگفتم خواهرشوهرم کلی حرف بارم کردمنم فقط گفتم چرافلانی اخماش توهمه همین اگرقراربه شرمندگی باشه باید اونا شرمنده باشن بهم بی احترامی کردن 

عزیزم خواهرشوهرم نه مجرده نه عقد کرده سن کمی هم نداره دوتابچه داره کلا ادمای حق به جانبی هستن من الا ...

کاملا من یکی درکت میکنم ..میگم شما نرو شوهرتو بفرست به اونا بگه بایدبیاین عذر خواهی ..شوهرت بعد اینجا به اونا احترام گذاشتن به زنشو بیشتر یاد بده اونا دیدن پشتته میگن معلوم نیست چکار کرده پسرمو داداشمو برداشته برای خودش میشناسمشون کاملا خاندان شوهر فتنه رو ..ولی همین کارو کن ..بچه تم خوب شد خودش دید دیگه نمیخواد تنهایی بره اونجا ...