2777
2789

سلام عزیزان من سه ماهه کاشت کردم یه ابروم سی درصدش مونده یه ابروم پنجاه .حالا چندروزی هست روغن سیاه دونه میمالم احساس میکنم بازم میریزه .به نظرتونه تاثیر روغنه؟شماهایی که انجام دادین از ماه چندم روغن تقویتی زدین چه روغنی؟بدون مزوتراپی هم ابروی ریخته شده درمیاد خیلی نگران این موضوعم🥺🥺

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بهت نگفتن که سریتا بزنی؟

سریتا رو شنیدم تا مدتی که میزنی درمیاد خوبه قطعش کنی باز میریزه .کیلینیک پیشنهادنکرد

عزیزم ریزشش طبیعی ...نگران نباش دوباره همش در میاد ...فقط سریتا بزن ...مزوتراپی هم بری کمک میکنه موه ...

شما تو اطرافیان کسی رو دیدین بدون مزو دربیاد البته موهای سرم خیلی نازکه فرق میکنه .و اینکه من یه جا خوندم برای بعضی ها که میریزه دیگه درنمیاد میرن ترمیم .من خیلی میترسم درنیاد

شما تو اطرافیان کسی رو دیدین بدون مزو دربیاد البته موهای سرم خیلی نازکه فرق میکنه .و اینکه من یه جا ...

من خودم انجام دادم مزو کردم...اما دوستم همونجا انجام داد مزو هم نکرد و در اومد...نگران نباش مدت ریزش بین آدما متفاوته...اما در نهایت تا یکسال هم در میاد هم فرم میگیره 

من خودم انجام دادم مزو کردم...اما دوستم همونجا انجام داد مزو هم نکرد و در اومد...نگران نباش مدت ریزش ...

ممنون امیدوارم کردی