2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده ادم حسابم نمیکنه

270 بازدید | 22 پست

من 1ماهه سرکارمیرم معلم شدم چندوقته  مثل قبل شادوشنگول نیست حرف نمیزنه چندروزپیش میگفت این زندگی ملت اینم ما. مردم 80سالشونه یجوری عشق وعاشقی میکنن ادم حسرت میکشه

. من مثل قبل نمیتونم کلفتیشو بکنم ازشانسم اینهفته غذامم بدمزه شد همش دارم کارمیکنم  تا میرسم خونه از خونه فرار میکنه  قبلا که چندین بار ازمون دادم قبول نشدم همش منت میذاشت که نمیتونی حالام که قبول شدم دپرس شده. میخوام بگم اگه نمیخوای ازالان بگو انصراف بدم 😓 خودم به اندازه کافی دیونه شدم توهم عوض کمک کردنته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آروم آروم عادت می‌کنه تو هم بیشتر هواشو‌ داشته باش

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

دلیلشو نپرسیدی که چرا اینطوریه

نمیدونم انقد ازچشمم افتاده حوصله ندارم باهاش حرف بزنم. سرپیری معرکه گیریش گرفته 10ساله عروسی کردیم الان یاد عشق وعاشقی افتاده

نمیدونم انقد ازچشمم افتاده حوصله ندارم باهاش حرف بزنم. سرپیری معرکه گیریش گرفته 10ساله عروسی کردیم ا ...

😂 حالا قبل این مگه خیلی عاشق بودید 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

راستش شوهر منم دوره ای ک میرفتم سرکار این اداهارو داشتالبته تقصیریم نداشتا زندگیمون و رابطمون نظم نم ...

خودش میبینه چقد تحت فشارم یه معلم بی تجربه ام  مدیر ازیه طرف والدین ازیه طرف 40تا دانش اموزاازیه طرف بهم فشاارمیارن ازیه طرف دانشگاه میرم حتی یه لب تاب ندارم. امروز نیاز به ورد داشتم گفتم بریز روکامپیوتر کارکنم تحقیق دارم همینجوری گذاشت رفت