2777
2789
عنوان

🌼ذکر استغفار حاجت دهنده🌼

338 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها این ذکر خیلی حاجت دهنده پررزق وروزیه و خیلیا نتیجه دیدن.امیدبخدا منم  ازامروز شروع کردم گفتم بیام براشمام بذارم هرکسی دوسداشت شرکت کنه شرایط کاملشو براتون میذارم

امام صادق (علیه‌السلام) می‌فرمایند:

هر کس تا دو ماه روزی چهارصد بار پی در پی بگوید:« أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا إِلهَ إِلاّ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ، هُو الرَّحْمنُ الرَّحیمُ ،  بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ ، مِنْ جِمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی و إِسْرافی عَلی نَفْسی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ».

« از خداوند ، طلب آمرزش می‌کنم ، خدایی که معبودی جز او نیست ، زنده‌ای ازلی و ابدی ، سرپرستی بی همتا و پدید آورنده آسمان‌ها و زمین است . از همه ستمی که به خود کرده و جرمی که مرتکب گشته‌ام و اسراف و زیاده‌روی که بر نَفْس خویش روا داشته‌ام ( آمرزش طلبیده ) و به سوی او باز می‌گردم »، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود ، یا گنجی از مال و ثروت روزیش می‌گردد

بچه ها میتونید ۴۰۰بارو درطول روز تقسیم کنید فقط تاقبل۱۲شب ۴۰۰بارو تموم کنید تادوماه که همون ۶۰ روزست

یکم طولانیه اولش سخته بعدش راحت میشه

ان شاءلله روزی برسه که هممون حاجترواشیم بیاییم توهمین تاپیک بنویسیم به امیدخدا شروع از ۱آبان تا۳۰آذر

برا اطلاع بیشتر لطفا گوگل سرچ کنید🌹

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
احسنت به شما گلم.ان شاالله به هر چی میخواین برسین به خیرو خوشی🌺🍀🌹

قربونت عزیزم همچنین شما❤🌹

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت به شما گلم.ان شاالله به هر چی میخواین برسین به خیرو خوشی🌺🍀🌹

عزیزم شما میدونید درستش کدومه؟

استغفرالله الذی لااله الا حی القیوم یا استغفرالله الذی لااله الا هوالحی القیوم

توگوگل دوتاشم زده  نمیدونم کدوم درسته

نه گلم نمیدونم.ببخشید شرمنده.توی اینترنت سرچ کنید میاره.🌺

خواهش میکنم

سرچ کردم هردورو میاره

سلام طبق گفتم اومدم ازنتیجم بگم من خداروشکر ذکرم تموم شد ودر طول ذکر از لحاظ مالی خداروشکر عالی بود و معجزشوبه چشم دیدم😍

سلام طبق گفتم اومدم ازنتیجم بگم من خداروشکر ذکرم تموم شد ودر طول ذکر از لحاظ مالی خداروشکر عالی بود ...

خداروشکر عزیزم .ممنون که اطلاع دادین و همینکار باعث امیدواری اونایی هست که بعدا در مورد این دکر سرچ میکنن .منم واقعا از این ذکر بهترین نتیجه ها رو دیدم.عالیه..الهی که همیشه سلامت و شاد و پر روزی باشین 💕

خدای مهربونم دوستت دارم
خداروشکر عزیزم .ممنون که اطلاع دادین و همینکار باعث امیدواری اونایی هست که بعدا در مورد این دکر سرچ ...

سلام عزیزم قربونت برم همچنین شماهم همیشه سلامت وپرروزی باشید🌹

خداروشکر که ننیجشو دیدید🌹🥰