سلام به همگی اول اینکه تو دردام تمام نی نی سایتیارو دعا کردم دوم اینکه از زایمانم بگم براتون
من جمعه بدون هیچ درد وخونریزی دهانه رحمم چهارسانت باز شده بود و بستری شدم که با آمپول فشار زایمان کنم ساعت 9 صبح به من آمپول فشار تزریق شد اما تا ساعت 2 هیچ دردی نداشتم و هیچ پیشرفتی تو روند رایمان نداشتم ساعت 3 شدم پنج سانت دکترم گفت یکم دردهام شروع شده بود کیسه آبم رو پاره میکنن اما یه ربع قبل از اون کیسه آبم خودش پاره شد و دردهای واقعی شروع شدن هر یک ربع یبار میگرفت و ول میکرد مثل درد پریودی اما شدیدتر اما بعد انقباض انقد حال میداد دوباره یه ربع دیگه اشکت در میومد خلاصه چندین ساعت روی پنج سانت مونده بودم که گفتن تو با آمپولم بیشرفت نداشتی میبریمت سزارین داشتم میرفتم لباسای اتاق عمل بپوشم ماما گفت حالا بیا یبار دیگه معاینت کنم و در کمال ناباوری به نه سانت رسیده بودم دکترم گفت حیفه تا الان زحمت کشیدی این یه سانتم تلاش کنی طبیعی زایمان میکنی خلاصه رفتیم تو فاز زور زدن بردنم اتاق زایمان بهم گفتن سعی کن همکاری کنی که زودتر تموم شه با ده دقیقه زور زدنهای آبدار حسابی یهو تالاپی دخترم اومد بیرون اون لحظه انگار تمام روده و معدت اومد بیرون از شکم مادر تازه متولد شدی آرنیکا خوشگله رو انداختن رو شکمم وای چه حسی نرم و لطیف و کوچیک همش فکر میکردم به اینکه قدرت خدارو ببین یه انسان میتونه یه فرشته کوچولو رو زمینی کنه انشالله تمام دوستان در حال انتظار دامنشون سبز شه عزیزانم