2777
2789

بیاید اینطوری به قضیه نگاه کنیم که خدا یه سری آدمارو حذف میکنه از زندگیمون چون چیزایی رو دیده و مکالماتی رو شنیده که ما هیچوقت ندیدیم و نشنیدیم

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسپار به خدا بگو بهش بگو که تنهایی سختته بگو این حجم از مشکلات برای شونه های کوچیکت چقدر سنگینه بگو بیا کمکم کن 

انشالله به حق خون به ناحق ریخته شده و مظلوم امام حسین به زودی زود مشکلت حل بشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بسپار به خدا بگو بهش بگو که تنهایی سختته بگو این حجم از مشکلات برای شونه های کوچیکت چقدر سنگینه بگو ...

باور کن نشده خواهر 

دارم با گریه مینویسم 

فکر میکنی کم التماسش کروک

باور کن نشده خواهر دارم با گریه مینویسم فکر میکنی کم التماسش کروک

عزیزم گریه نکن ببین بعضی مشکلات براری،نا طاقت فرساست ولی در اصل برای بزرگ شدن و به بلوغ رسیدن ما کمک میکنه شاید خیری توی مشکلت هست 

آروم باش نازنینم کسی این زندگی و میبره و خدارو خوشنود میکنه که تو سختی ها ایمانش قوی تر وتوکلش بیشتر باشه

و در آخد خدا خودش همه چیو میبینه و حل کردن مشکلت برلی اون هیچ زحمتی نداره ازش بخواه هرچی به صلاحته همون برلت رقم بخوره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

مشکلت چیه خواهر .

من خودکشی نکردم .

با اینکه بیمارم تنهام .

حتی پدر و مادرم درک نمیکنند .

ولی ناشکری خدا را نمیکنم .

درد و دل به خدا میگم 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

باور کن نشده خواهر دارم با گریه مینویسم فکر میکنی کم التماسش کروک

خدا را باور کن .

یکی باور داشت .

ولی عقل نداشت .مسیر زندگیش اشتباه طی کرد .بلد هم نبود .

خراب کرد 

کافر شد .

نماز ترک کرد .محبت خدا را زیر سوال برد .

به ادم عوضی وحشی میگه طرف ادم خوبیه .از لجش با بقیه به همه مقدسات توهین کرد .

زندگی را اول و اخرش بسپار به خدا .راه درست نه اونی که خودت میخواهی نشونت پیده .من سپاردم ......داره خودش راهرا نشون مژده

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت