2777
2789

برای چک مبلغ خود چک له علاوه خسارت تاخیر.. 

خسارت تاخیر براساس نرخ بانک مرکزیه.  توی اینترنت هم سرچ کنی محاسبه خسارت تاخیر می تونی با وارد کردن سال و ماه و مبلغ چک و زمان پرداخت که فرضا همین ماه مینویسی می تونی حساب کنی چقدر میشه. 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چک مبلغ خود چک له علاوه خسارت تاخیر.. خسارت تاخیر براساس نرخ بانک مرکزیه. توی اینترنت هم سرچ ک ...

نه من میخام ضامن کسی بشم

ولی به مدت طولانیه 

مثلا شاید ده سال 

بعد اونو چجوری بنویسم که با توجه به نرخ ده سال بعد ضرر نکنم

برای چک مبلغ خود چک له علاوه خسارت تاخیر.. خسارت تاخیر براساس نرخ بانک مرکزیه. توی اینترنت هم سرچ ک ...

خسارت تاخیر منظورت همونیه که میگمه دیگه اره؟

یا منظور خسارت تاخیر پرداختشه؟

نه من میخام ضامن کسی بشمولی به مدت طولانیه مثلا شاید ده سال بعد اونو چجوری بنویسم که با توجه به نرخ ...

آها .. میخوای از کسی چک ضمانتی بگیری در واقع.‌ 

که اگر اقساطش رو نداد تو بتونی چک رو اجرا بزاری.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها .. میخوای از کسی چک ضمانتی بگیری در واقع.‌ که اگر اقساطش رو نداد تو بتونی چک رو اجرا بزاری..

اره دقیقا 

البته اصلا اقساطی نیست 

یه رشته تعهدی میخاد بره و از من خاسته ضامن بشم 

میگم ممکنه چند سال بعد بخاد انصراف بده یا نره واسه من مشکل پیش بیاد 

اره دقیقا البته اصلا اقساطی نیست یه رشته تعهدی میخاد بره و از من خاسته ضامن بشم میگم ممکنه چند سال ب ...

خب می تونی یه چک به تاریخ الان بگیری که حتما هم ثبتش کنه و بعد کنارش یه قرارداد بنویسی که در صورت خروج ( یا اون مشکلاتی که خودت فک می کنی ممکنه بوجود بیاد ، ) در اون صورت این چک به اجرا درمیاد و مبلغ چک به عنوان خسارت منظور میشه.. یه چنین چیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40