2777
2789

هعی هر ساعت که بام حرف میزنن مجبورم باشون همکلام شم به این ختم میشه که چون تو حوصله هیچکسو نداری لیاقتت اون اتاقته که مث اتاق سگه🫠💔 کاش بجا اینکه زخم زبون بزنن کلا هیچی نگن درک کردن پیشکش

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر من افسرده س زیونش هفت متره اون به ما چیز میگه

مطمعنین افسردس😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

با بعضی آدما کلا ارتباط گرفتن سخته؛ دنیاشون فرق داره

حرفاشون فرق داره

به نظرم خونه ای که توش شوخی و خنده و حرفای خوب نباشه و همش گله گذاری و ... به مرور آدماش دوست ندارن دیگه ریخت همدیگه رو ببینن

فدا سرت... همه نمیتونن جای تو باشن و روح تو رو زندگی کنن که بفهمن دردت چیه و چرا غمگینی، متاسفانه تعاملات خیلی از خانواده با فرد افسرده درست نیست و بدتر به افسردگیش دامن میزنه

خیلی وقتا هم خودشون اصلا از اول عاملش بودن

چرا افسرده ای عزیزم حتما برو دکتر یه دوره دارو بگیر خیلی بهتر میشی منم دارم میخورم هیچ عوارضی هم ندا ...

چی بگم والا گلم بیش فعالی داشتم نمیدونسم منجر به افسردگی شد با ی مشاور حرف زدم گفت 3 تومن هزینه ده جلسه ش ندارممم حتی گفت سه روزش ی تومن اونم نداشتم اینام بم پول نمیدن انقد

بنظرت مستقیم برم پیش روانپزشک اونم حضوری؟  یا همین مشاور تلفنی بگیرم

با بعضی آدما کلا ارتباط گرفتن سخته؛ دنیاشون فرق دارهحرفاشون فرق دارهبه نظرم خونه ای که توش شوخی و خن ...

وای عزیزم شما روانشناسی؟  کامل درست گفتی

اره بابا روزایی که خونه س خونه تاریک میکنه به هیچی حس نداره، و همش حرف های ناامیدی میزنه

وای گلم حتما به فکر درمان باشید زندگی برا شمام سخت میشخ

وای گلم حتما به فکر درمان باشید زندگی برا شمام سخت میشخ

نمیره دکتر خانوم صد دفعه گفتم نمیره کی نمیره

بله خیلی واسه ما هم سخته منم،  اصلا منو زده کرده از هر چی رنگ و خوشحالی و زیبایی یه

چی بگم والا گلم بیش فعالی داشتم نمیدونسم منجر به افسردگی شد با ی مشاور حرف زدم گفت 3 تومن هزینه ده ج ...

اول که الکی پول نریز تو جیب این مشاوره ها 

برو روانپزشک بیمارستان 

البته من خودم رفتم پیش پزشک خانواده برام سرترالین نوشت گفت یه دوره بخور اگه خوب نشدی برو پیش متخصص که الهی شکر خیلی بهترم

دخترم دلتنگتم😭💔