2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بد نیست. چطور گلم

شوهرم خیلی عصبیه همش باهام بدرفتاری میکنه کتکم میزنه نمیدونم چرا دیوونه اس قبلا اشتباه زیادی کردم توبه کردم الان حس میکنم بخاطر اون کارنه که شوهرم اینطوریه باهام

خداروشکر

منم چند روز ذهنم درگیره مهمون دارم ولی احساس میکنم اصلا شرایط مون رو درک نمیکنن با اینکه آدم های خوبی هستن فقط این یه مورد اذییت می‌کنه منو

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚

امروزم سر اینکه یکی که نمیشناسم به شماره من پیام داده تو روبیکا (با شماره من میره روبیکا) فحشم داد فک میکنه من کاری کردم اون یارو عوضی توپیام نوشته بود سلام بعدشم نوشته بود تو کوچه دیدمت بهت چشمک زدم توام خندیدی یعنی منو گفته درحالی که من ازهیچی خبرندارم 😥 

شوهرم خیلی عصبیه همش باهام بدرفتاری میکنه کتکم میزنه نمیدونم چرا دیوونه اس قبلا اشتباه زیادی کردم تو ...

وا... عزیزم مگه چیکار کردی که بخاطر اونها کتک میزنه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم