2777
2789

چشم هایش

به خدای ناشناخته

بامداد خمار

شب سراب

صدسال تنهایی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمانهای عاشقانه ک اکثرشون چرت و آبکی شدن رمان سهم من قشنگه سالها پیش خوندمش ایرانی هست

نه من منظورم این آبکیا نبود که مثلا عبور از غبار همجین رمانی منظورم بود

تا تلاقی خطوط موازی 

هزارچم

آوای درنا

عابر بی سایه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
کلیدر رو خودم خیلی دوست داشتم فقط خیلی طولانیه.

ده جلده ۲سال طول کشید من بخونم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چشمهایش مال گاریل گارسیا مارکز هست؟ درمورد چی هست خدای ناشناخته چطور مرسی

نه مال یه نویسنده ژاپنی نوبل ادبی هم گرفته

اونم دقیق یادم نیس اما فوق العاده ست شگفت زده میشید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!