2777
2789

چشم هایش

به خدای ناشناخته

بامداد خمار

شب سراب

صدسال تنهایی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمانهای عاشقانه ک اکثرشون چرت و آبکی شدن رمان سهم من قشنگه سالها پیش خوندمش ایرانی هست

نه من منظورم این آبکیا نبود که مثلا عبور از غبار همجین رمانی منظورم بود

تا تلاقی خطوط موازی 

هزارچم

آوای درنا

عابر بی سایه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
کلیدر رو خودم خیلی دوست داشتم فقط خیلی طولانیه.

ده جلده ۲سال طول کشید من بخونم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ده جلده ۲سال طول کشید من بخونم

من ۵ جلد خوندم خسته شدم

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

چشم هایشبه خدای ناشناختهبامداد خمارشب سرابصدسال تنهایی

چشمهایش مال گاریل گارسیا مارکز هست؟ درمورد چی هست 

خدای ناشناخته چطور 

مرسی

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

چشمهایش مال گاریل گارسیا مارکز هست؟ درمورد چی هست خدای ناشناخته چطور مرسی

نه مال یه نویسنده ژاپنی نوبل ادبی هم گرفته

اونم دقیق یادم نیس اما فوق العاده ست شگفت زده میشید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نه مال یه نویسنده ژاپنی نوبل ادبی هم گرفتهاونم دقیق یادم نیس اما فوق العاده ست شگفت زده میشید

پس میخونم مرسی 😊😘