2777
2789

تاپیکات و دیدم و متوجه شدم اونی که فکر میکردم نیستی .. 

حداقل من نمیشناسمت !!!! اخه سنتممممم به من اصلا نمیخوره  پس من‌و از کجا میشناسی ؟ کی هستی شما ؟ واقعا نمیخوام بهت بی احترامی کنم مخصوصا الان که فهمیدم سنت چقدر بیشتر از منه شما هم لطفا با احترام جواب منو بده 

کی هستی ؟ چرا الکی با ابروم بازی کردی گفتی دختره مواد مصرف میکنه و میفروشه ؟ مطمعن باش اگه اینکاره بودم انقدر حرصم نمیگرفت از کارت 

از خدا نمیترسی ؟! اخه بچه داری تو 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات و دیدم و متوجه شدم اونی که فکر میکردم نیستی .. حداقل من نمیشناسمت !!!! اخه سنتممممم به من اص ...

من به هرگز قصد بی احترامی به شما را نداشتم .

من گفتم صاحبین این عکس را میشناسم و مورد دارند. شاید تشابه صورت و محله ست، همین.

شما واکنش عجیبی نشون دادید گویا دستتون رو شده و نگرانید و نی نی سایتی ها شلوغش کردند.

در ضمن من انقدر ساده نیستم که اسم خودم یا یکی از افراد خانوادم را برای کاربریم انتخاب کنم.

بهر حال چه اونی که میشناسم باشی چه نباشی امیدوارم از باطلاقی که درگیرش شدی نجات پیدا کنی و مدام به درونش کشیده نشی. 

خواهرانه بهت میگم هیچوقت برای چیزی که بعدا حتی یادت نمیمونه خودت را آزار نده. بحث تو نی نی سایت جایی که کسی، کسی را نمیشناسه آبروی شما را نخواهد برد .برای خودت زندگی کن و برای خودت ارزش بزار و نزار شادیت و امیدت حتی برای لحظه ای از بین بره هدفت را درست انتخاب کن تا موفق باشی.

من به هرگز قصد بی احترامی به شما را نداشتم .من گفتم صاحبین این عکس را میشناسم و مورد دارند. شاید تشا ...

از نظر شما انگ مواد مصرف کردن و فروختن زدن به کسی بی احترامی نیست ؟! تو یکی از کامنت هاتونم گفتید خدا نکنه من با این دختره ی بی خانواده ی معتاده فلان فلان شده دوست باشم و خیلییییییی چیزای دیگه .. چطور میگین قصد بی احترامی نداشتین ؟ 

باشه کاربرای نی نی سایت منو نمیشناسن خودم که خودم و میشناسم خانوم خودم که میدونم چجور ادمی هستم .. 

خدارو شکر روم پیشه خدای خودم سفیده 

خداروشکر سر سفره ی پدر و مادرم بزرگ شدم و هر یک قرون پولی که چه خودم چه خانوادم بدست آوردیم تا الان از راهه حلال بوده .. 

شما فرض کن بعنوان مثال میگم یه تاپیک اینجا یا یه پست تو اینستاگرام یا اصلا فرقی نمیکنه هرجا بزاری و یکی بیاد اون همه تهمت و حرف ناروا بهت بزنه چه حالی بهت دست میده ؟ واقعا نمی‌دونم چرا دل ادمارو شکستن و قضاوت و اذیت کردنشون انقدررر براتون راحت شده 

خیلی دلم شکست از حرفاتون خیلی 

ولی نفرینتون نمیکنم بچه داری و باید سایت بالا سره اون طفل معصوما باشه امیدوارم خدا ام بگذره ازتون 

از ته قلبم براتون آرامش میخوام همین 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻