2777
2789

نمیدونم چطور جرعت میکنن یه همچین رفتاری با دانش اموزا داشته باشن.امروز دیرتر رسیدم،به بابام زنگ زدم تا معاون باهاش حرف بزنه و بزاره برم سر کلاس.معاون برگشته میگه من از کجا بدونم باباته یا دوست پسرته؟😐😐😐منو یک ساعت سر پا نگه داشته،زنیکه عقده ای

هرچی هم از دهنشون در میاد بار دانش اموز میکنن

فک کردن پادگانه بشرفا

نگران نباش انقدر مشکل مالی و بدبختی دارن عقده ای شدن میخوان سر دانش اموزا در بیارن

همون بهتر که بهشون حقوق بخور نمیر میدن تا مثل برده ها واس دولت کار کنن

عقده ای ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردن پادگانه بشرفانگران نباش انقدر مشکل مالی و بدبختی دارن عقده ای شدن میخوان سر دانش اموزا در بی ...

والا همین حقوق هم زیادیشونه.خیلی به ادم توهین میکنن،مخصوصا وقتی که پدر مادر پیش بچه نیست کم میمونه بخورن طرفو

والا همین حقوق هم زیادیشونه.خیلی به ادم توهین میکنن،مخصوصا وقتی که پدر مادر پیش بچه نیست کم میمونه ب ...

عقده این و سادیسمی

ارث باباشو ازت میخوان

حقوقشون از سرشون زیاده

من تاحالا یه مدیر و ناظم نرمال ندیدم.همشون مشکل روحی روانی دارن

یه مشت توهمی و روانی میخوان بچه های اینده کشورو تربیت کنن💔جالبه رفته دوربین رو هم چک کرده تا ببینه با کی دارم میام