2777
2789
عنوان

عروسی خواهرم

312 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای دل خوب هستین؟

بعدمدتهادارم نی نی سایت تاپیک میزارم حالم داغونه

نمیدونم اگه بگم موردتمسخرقرارمیگیرم یاکسایی هستن که راهنماییم کنن.

چندروزپیش عروسی خواهرم بود به بهترین نحو اماده شدم امامراسم عروسی که از ساعت 7شب بود دیررسیدم تالاربایک ونیم ساعت تاخیر تاحدی که اومدم دیدم خواهرم تالاره.ازاون وقت اعصابم خورده خیلی ناراحتم همسرمم بخاطرتاخیرزیادمون کلی باهام دعواکردچون داماددوست صمیمیشه.ازاون وقت احساس میکنم افسرده شدم شایدبراتون خنده دارباشه امابرای من خیلی ازاردهنده اس.

همش میگم کاش دست ادم بودکه میکشیدن چندروزعقب ومیشداشتباهاتو جبران کرد😢

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت نباش بابا تو نهایت نیم ساعت دیر رسیدی 

اولا که مهمونا تق و لق میان بعدشم که عروس داماد نیستن و اینا و وسط خلوته تو نهایت نیم ساعت دیر کزدی عیب نداره اونم بلاخره اتفاقه 

من خودم برا غروسیمون ۱/۵ ساعت دیر رسیدیم از بس ترافیک بود 😂

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا دیر رسیدی؟من واسه عروسی یکی از دوستام انقدر زود رفته بودم که پرسنل باغ میگفتن شما خواهر عروسی؟

شینیونکارموهامودیردرست کردگلم

دیگه کاریه که شدهاشکال نداره انقدر بهش فکر نکن عصبی میشیوقتی رسیدین یه عذرخواهی از عروس و داماد میکر ...

عذر خواهی کردم عزیزم ابجیم که عروس بود خوب تحویلم نگرف جلومهمونا کلی ایده داشتم براعروسیش که نشد

شینیونکارموهامودیردرست کردگلم

شماباید میگفتی فلان ساعت بایدذتالار باشم همیشه یساعت تایمو‌زودتربگو

من سرعقدم باید4اماده میشدم گفتم سه باید برم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
سعی کن برای آینده برنامه ریزی درست داشته باشید عروسی خواهر تاخیر زیاد واقعا زشته

همین حرفوشنیدم ازهمه که افسردگی گرفتم تواین چندروز

ناراحت نباش بابا تو نهایت نیم ساعت دیر رسیدی اولا که مهمونا تق و لق میان بعدشم که عروس داماد نیستن و ...

مرسی ازدلداریت عزیزم

اوههههه

شاد باش 

خواهر من همه جا دیر رسیده توی عمرش 

بعد توی عروسی اش زود رسید ما که خانواده عروس بودیم یک ساعت بعدش رسیدیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم