2777
2789

من از یه خانواده با رفت وامد کمم. اونا رفت و آمد زیاد..

از دیشب زندگی من بهم ریخته که چرا برای ختم نوه عمه ی پدرشوهرم نرفتم. یه دفعه هم برا اینکه ساعت ۵ عصر زنگ زدهدمیگه داییم از شهرستان اومده بگم بیا خونمون و من قبول نکردم دعوامون شد. اخه من بچه دار با خونه ریخت و پاش تو اون تایم کی رو دعوت کنم به کدوم کارم میرسم؟ تازه خونه خالش هم نزدیکمون میتونست داییش بره اونجا. زنشم دو دفعه اومده خونم و منو نقره داغ کرده.

من بچه دار جرا باید بلند شم برم تا شهرستان برای نوه عمه ی پدرشوهرم؟؟؟ خودش تنها رفت و اومد دیشب سر بحث باز شد و من دیگه از کوره در رفتم ...دعوامون شد. منم که از زایمان به اینور شدیییدا عصبی شدم و اون هیچی رو درک نمیکنه که من چقدر اذیتم.خسته شدم دیگه.فقط حرف خودشو میزنه.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری میکنی تو فقط واجباتو برو بیا وظیفه ی بیشتری نداری بعدشم همه خانواده شوهرا عوضین و پرتوقع

شوهرمو چکار کنم که دیوونم میکنه با این توقعاتش...

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
توخوبی مشکل ازوناس.دایورت کن.

شوهرمو چجوری دایورت کنم؟ 😥

شوهرمو چکار کنم که دیوونم میکنه با این توقعاتش...

باید با توضیحات منطقی و مظلوم نمایی قانعش کنی یه پروژه سخت و طولانیه ولی میتونب

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

پدرشوهرمم گیر داده بهمون که زنگ بزنیم تسلیت بگیم، فکر کن من زنگ بزنم تسلیت بگم به یه نفر که کلا یک بار دیدمش

مادرِ زنِ پسرِعموِ پدرِشوهرم   فوت کرده

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

پدرشوهرمم گیر داده بهمون که زنگ بزنیم تسلیت بگیم، فکر کن من زنگ بزنم تسلیت بگم به یه نفر که کلا یک ب ...

خیلی هم نسبت دوری نیست..بستکی به روابط داره

فک کن دور از جون مادر من، دور از جون مادر من...مادرم ی چیزیش بشه..بعد عروس عموی پدر شوهرم زنگ بزنه تسلیت، خیلی کار عجیبی نیست..تازه ما همچین مواقعی انتظار داریم حضوری بیان و برن

چون رابطه نزدیکیه..دور نیست..من عضوی از اون خانواده شدم، باید بهم احترام گذاشته بشه

خیلی هم نسبت دوری نیست..بستکی به روابط دارهفک کن دور از جون مادر من، دور از جون مادر من...مادرم ی چی ...

من این چندسال کلا یکبار حدود ۱۰ دقیقه دیدمشون

یه شهر دیگه ام هستن

همسرم زنگ بزنه تسلیت بگه

بنظرم من خیلی دور میشم یه جوریه اصلا

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷