2777
2789
عنوان

حرم اقا امام رضام

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 80 پست
زیارتت قبول باشهتوروخدا حالم خیلی بد کل بدنم استرس گرفته بدنم میلرزهمیخوان به پدرم زنگ بزنن بیان خون ...

اجی تورو خداااا

برای منم دعا کنید شما دلتون پاکه

توروقران برای من دعا کن که کار بار شوهرم تو شهرمن بگیره 

برای همیشه بریم اونجا زندگی کنیم....

توروخدااا 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا دارم ازتون عمل دارم هفته آینده به خیر و خوشی و موفقیت انجام بشه اذیت نشم 

انشالله شما هم به نیت قلبیتون برسید 🙏🍀🌸

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

باشه عزیزم براتون حمد و آیه الکرسی میخونم ان شاءالله هر چی خیره همون بشهالتماس دعا🤍

اجی به دلم افتاده شما برام دعا کنید حاجتمو میگیرم نمیدونم چرا

اجی تورو خداااابرای منم دعا کنید شما دلتون پاکهتوروقران برای من دعا کن که کار بار شوهرم تو شهرمن بگی ...

قربونت برم باشه چشم ایشاالله که خدا صدامو بشنوه

با همین شمای گریونم از خدای بزرگ میخوام کارو بار شوهرت بگیره و یه زندگی عالی رو تجربه کنید

نعمت و روزی خدا بیشتروبیشتر نصیبتون شه

الهی آمین🌺🤲🏻

۱۰۰۰ صلوات میفرستم 

برای خوشبختیم و مستقل شدنم ،فاطمه 

😍

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عزیزم ۱۱۴ تا میفرستم🤍

دعا کن برام برا دلم از امام رضا برام حال خوب بخواه❤️

یا امام رضا(ع)💛🤍

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

۲۰۰تا میفرستم التماستون میکنم برام دعا کنید نی نی تو دلم سالم باشه   یه ماه دیگه قرار  سی وی اس بدم ببینم  از نظر ژنتیکی سالمه یا نه خیلی درموندم دوتا بارداری داشتم دوتا شون هم مشکل داشتن خیلی میترسم این بچم هم مشکل داشته باشه 

خدا خیرتون بده 🌹♥

قربونت برم باشه چشم ایشاالله که خدا صدامو بشنوهبا همین شمای گریونم از خدای بزرگ میخوام کارو بار شوهر ...

اجی خدا برات بسازه حتما تاکید کن که برای همیشه تو کرمانشاه بمونیم پیش شوهرم روسیاه نشم که بردمش شهر خودم

بحق ابروی خانم حضرت زهرا خدا عوضشو بهت بده