2777
2789

دلایل قطع رابطشون رو حقیقتا خودمم نمیدونم خیلی

با مامانم مشکل داشتن

بعدشم این دفه مشکلات مالی و کاری با برادر کوچیکم پیش اومد

شهر دیگه هم هستن

حدود سه ساله قطع رابطن. بچه دومشون هم دنیا اومد نگفتن دو سه ماه بعد تولدش برادرم به شوهر من و شوهر خواهرم زنگ زد برا تبریک عید و گفت

والا با ما خواهرا مشکل خاصی هم نداشتن ولی به قولی تر و خشک با هم سوختن

زنش هم دیگه نه زنگی زد نه سراغی گرفت 

اینم بگم من واسطه ازدواجشون بودم متاسفانه

و اینکه تا چند سال اول ازدواجشون هر مشکلی داشتن زنش زنگ میزد به من 

حالا چند وقته تو فکرش افتادم میگم زنگ بزنم ولی نمیدونم کار درستیه یا نه

دوسه بار تو این چند سال به برادرم زنگ زدم

ولی دوست نداشتم به اون زنگ بزنم چون اخرین بار سرد حرف زد باهام

یه سال هم از من کوچکتره

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

چ خوش قلبی شما آخه 

نمی‌دونم واقعا کاش ی اتفاق میفتاد آشتی میکردین همتون

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چ خوش قلبی شما آخه نمی‌دونم واقعا کاش ی اتفاق میفتاد آشتی میکردین همتون

اره 

بیشتر از همه تقصیر برادر کوچیکمه

اونم موضعش بدتر شده که بهتر نشده

اگه شهر خودمون بودن باز یه سری میزدم ولی شهر دیگه هستن دورن

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به دور از حاشیه زنگ میزنی آره کار خوبیه مث اینکه انگار زنگ زدی حال دختر خاله تو بپرسی، نه گلایه ای نه چیزی ،والا سر حرف و گلایه باز بشه بدتر میشه اوضاع 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره بیشتر از همه تقصیر برادر کوچیکمهاونم موضعش بدتر شده که بهتر نشدهاگه شهر خودمون بودن باز یه سری م ...

اگه فکر می‌کنی باز ناراحتت می‌کنه تماس نگیر 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه به دور از حاشیه زنگ میزنی آره کار خوبیه مث اینکه انگار زنگ زدی حال دختر خاله تو بپرسی، نه گلایه ...

من هیچوقت گلایه نکردم هیچوقت

نه به برادرم نه به اون

هنوز که هنوزه با مامانم اینا حرف میزنم میگم تقصیر عروسمون نبود ازش دفاع میکنم

با اینکه ته قلبم اون رو هم خیلی مقصر میدونم

اگه فکر می‌کنی باز ناراحتت می‌کنه تماس نگیر

مشکل همینه که اصلا نمیتونم پیش بینی کنم چه عکس العملی داره

شما اول به برادرتون زنگ بزن حال و احوال کن بگو چه قدر دلم برای زن داداشم تنگ شده صداش و حرف زدن باهاش سلام برسون باهاش حرف میزنه هفته بعدش باز زنگ بزن هی بگو اگه زنگ نزد تو زنگ بزنی حله چون برادرت از شما تعریف کرده گفته خواهرم چه قدر دلش برات تنگ شده

داداش منم بی دلیل قطع رابطس باهامون زنش از همون اول نزاشت دیگه بیاد سمتمون زنگ و اینام هیچی 

دیروز بهش زنگ زدم جواب نداد دلم براش تنگ شده بیشعور 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

حتما الان که قطع رابطه کرده اعصابش آروم تره ولی زنگ بزن یه وقت با نیش و کنایه باهاش حرف نزنی عمر آدم ...

راستشو بخوای اصلا یه دلیلی که تو فکرشم اینه که از طریق یه اشنای مشترک فهمیدیم سرطان سینه گرفته

مطمئن نیستیم خودشونم چیزی نگفتن 

من هیچوقت گلایه نکردم هیچوقتنه به برادرم نه به اونهنوز که هنوزه با مامانم اینا حرف میزنم میگم تقصیر ...

خدا حفطت کنه خوشبخت بشی ..آفرین که اینجوری میگی کدورتا کم کم از بین میره

داداش منم بی دلیل قطع رابطس باهامون زنش از همون اول نزاشت دیگه بیاد سمتمون زنگ و اینام هیچی دیروز به ...

برادر من حواب میده ولی میگه دوست ندارم بیام و ارتباط داشته باشم

بهمن عروسی خواهر کوچیکه گفته نمیام

والا زن برادر من برعکس سالهای اول خیلی خیلی دور و ورمون بود

با فامیل هم خیلی صمیمی بود