گلواره مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3426 عنوان اشتباهی که من کردم رو شما نکن( پیش دبستانی) 377 بازدید | 29 پست بچم متولد شهریوره.الان میره پیش دبستانیخیلی دودل بودم بفرستم یا نهبالاخره با پرس و جو فراوان فرستادمشالان تو کلاس خیلیییی کوچیکهواقعا معلومه از همه هم از نظر سنی هم جسمی کوچیکترهخیلی پشیمونممیتونم سال دیگه اول نفرستمش؟؟؟؟ 1403/08/01 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 18984 وااا. تو کلاس اول بچه من پر از متولدین شهریوره.مگه ببخشید بچت خنگ و بی دست و پاست که اینکارو کنی؟؟جثه کوچیک که همه کلاس اولی ها همونجورن
گلواره مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3426 کوچیک باشه ایرادش چیه گفتم بالایادگیریش ضعیفهتوان جسمی مثل بچه های بزرگتر از خودش رو نداره
بانوی_سرخ_سابق عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 6295 نه ولی به نظر من اشتباهه من خودم شهریوری بودم ، بالاخره آدم میره سال های بالاتر درس مبشه اولش کوچیک هستن یه آشنا داشتیم نذاشت سال اول بچش بره مدرسه هیج تاثیری واقعا نداره به جز اینکه یک سال از زندگی عقب می افتهاونجوری حداقل مدرسه شو زودتر تموم میکنه، مثلا اگه بخواد پشت کنکور بمونه یا سربازی بره یا هرچی به نظر من جلو تره
گلواره مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3426 وااا. تو کلاس اول بچه من پر از متولدین شهریوره.مگه ببخشید بچت خنگ و بی دست و پاست که اینکارو کنی؟؟جث ... مگه من گفتم خنگه؟؟؟؟؟؟؟؟شما خودت بچه تو این سن نداری که بفهمیاتفاقا از جمله بچه های باهوشهولی سنش کمه
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 18984 گفتم بالایادگیریش ضعیفهتوان جسمی مثل بچه های بزرگتر از خودش رو نداره متاسفم برای این طرز فکرت. سعی کن تا کلاس اول سطح بچتو بالا بکشی. تو چجور ماه اول مهر فهمیدی بچت یادگیریش ضعیفه. خوب تلاشتو بکن بهتر شه. بعدم اموزش مدرسه با مهد متفاوته. و خیلی راحت تر یاد میگیرن به نسبت مهد
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 18984 مگه من گفتم خنگه؟؟؟؟؟؟؟؟شما خودت بچه تو این سن نداری که بفهمیاتفاقا از جمله بچه های باهوشهولی سنش کم ... میگم بچم کلاس اوله. دوست صمیمیش متولد ۲۶ شهریوره
گلواره مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3426 متاسفم برای این طرز فکرت. سعی کن تا کلاس اول سطح بچتو بالا بکشی. تو چجور ماه اول مهر فهمیدی بچت یادگ ... برای خودت متاسف باشاگه از جای دیگه ناراحتی لطفا اینجا تاپیک نزارانگاری دعوا داری
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 29073 منم چند نفر دیدم شهریوری هستن و مشکل دارن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
گلواره مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3426 نه ولی به نظر من اشتباهه من خودم شهریوری بودم ، بالاخره آدم میره سال های بالاتر درس مبشه اولش کوچیک ... خب خودمم این فکر رو کردم که فرستادمشولی الان میبینم که هنوز زوده برای آموزش