2777
2789

روکین

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیستت ساده بود؟چند دوره مصرف کردی؟عوارض داشت؟

نه آندومتریوز بودم جراحی کردم برشداشتم تا یه مدت بعدش باید قرص مصرف میکردم چون ممکن بود دوباره دربیاد 

تا یک سال مصرف کردم به خاطر حالت تهوعی که بهم دست میداد دیگه مصرف نکردم 

خدا رو شکر بعدش هم دیگه کیست درنیومد

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

خدا رو شکر که خوب شدی

قربونت عزیزم❤️

اره سادس ولی همش رفع میشه دوباره درمیاد ... ن از سال ۹۷ میخورم... اگه میخاست عوارض داشتع باشه ک نمیخ ...

دکتر برات نوشت بار اول؟

من پریودم عقب افتاده چون سابقه کیست دارم میترسم دوباره برگشته باشه

به نظرت منم مصرف کنم

به دکتر دسترسی ندارم در حال حاضر