2777
2789
عنوان

میشه لطفن بیاین

80 بازدید | 10 پست

سلام من یه دختر ۲۰ ساله هستم ک عاشق یه پسر ۲۹ ساله شدم ک قبلا نامرد داشته جدا شده بوده ما دو هفته پیش دعوامون میشه کات میکنیم اون پیام میداد منم پیام میدادم دیشب گفت قراره از ایران بره خیلی دوسش دارم از دیشب همش انکار دارم میمیرم حالم اصلا خوب نیس بهم گفته بود قبلا ک میخاد بره ولی کنسل شده بود ولی انگار دوباره قصد رفتن داره 

دیشبم خوابشو دیدم تو خواب باهام قهر بود یرار بود از ایرانم بره بچه داداششم بغلش بود تو خواب بچه پسر بود ولی تو واقعیت بچه دختره 🥲

حالم خیلی بده خیلی دوسش داشتم قضیمون خیلی جدی بود

به خودت برس انقدر فکرشو نکن، تو حالا فرصت زیاد داری، با کسی ازدواج کن که واقعا دوستت داشته باشه، اگه می خواد بره بذار بره راحت باش بهتر تو کسی باهات باشه که اولویتش تویی، اگه کسی دوستت داشته باشه هر جور شده تورو هم می بره، در ضمن ۹ سال اختلاف هم زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت برس انقدر فکرشو نکن، تو حالا فرصت زیاد داری، با کسی ازدواج کن که واقعا دوستت داشته باشه، اگه ...

خیلی دوسش داشتم حالم الان اصلا خوب نیس انگار دارم بالا میارم روحمو انگار مردم نمیتونم خیلی سخته من ایندمو با اون میخاستم بنظرم دیگ کسیو نمیخام

تو رو خدا وقتتون رو برا پسر نذارید اسیب میبینید انقد وابسته نشید اسیب میبینید اگر اونم انقد که تو دوستش داری دوستت داشت بدون تو نمیرفت زوری نیست که بیشتر پسرا برا سرگرمی و رفع نیازشون  وارد رابطه با دخترا میشن و وقت ازدواجشون یه دختری رو میگیرن که افتاب مهتاب ندیده باشه وقتی اون میخواد بره چرا میخوای نگهش داری ؟ 

خیلی دوسش داشتم حالم الان اصلا خوب نیس انگار دارم بالا میارم روحمو انگار مردم نمیتونم خیلی سخته من ا ...

اولش اینطوریه باید یه دوره غم و عضه و ناراحتی رو بگذرونی شاید ۶ ماه یک سال طول بکشه حال بدت ولی دست میشه تو هم با زندگیت برمیگردی، آدمی که خیلی دوستت نداره ارزش نداره

ب درک....تو مگه مسخره اونی... 

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

اینا همش حرفه چه مجبری داره؟ خودت فکر کن قبول کن تو اولویتش نیستی ولش کن بذار بره

خیلی سخته واقعن دارم جون میدم انقد قضیمون جدی بود درموردش با بابامم حرف زده بودم واقعن اجساس میکنم دارم میمیرم

خیلی سخته واقعن دارم جون میدم انقد قضیمون جدی بود درموردش با بابامم حرف زده بودم واقعن اجساس میکنم د ...

دقبقا همینه تو رابطه دخترا اسیب میبینن چون با تمام احساسشون میان ولی پسرا نه کم پیش میاد پسری بشینه گریه کنه بگه دوست دخترم ترکم کرد