2777
2789

من ۶ماه از تموم شدن رابطه فابم میگذره و اون طرفو درحد مرگ دوسش داشتم و دارم

تواین مدت یه اقایی بود هر از گاهی استوریای منو جواب میداد  ریلز میفرستاد من استوریاشو جواب میدادم و کاملا بی منظور یه وقتایی سرمثلا استوری اون اقا یا من صحبت میکردیم 

بعد یه مدت بهم پیشنهاد داد همو ببینیم خیلی دو دل بودم که برم یانه که خیلی اصرار کرد منم پیشنهادشو قبول کردم و رفتم که همونجا اگه قصد داره بهم پیشنهاد رابطه بده ردکنم 

من رفتم همه چی خیلی خوب بود خیلییییییی باشخصیت بود خیلی پر بود خیلی با احترام بامن صحبت میکرد ولی اصلا اقا به دل من ننشست 

بعد که رسیدم خونه دیدم هی داره پیام میده و ازمن خوشش اومده ولی من اصلا حتی دلم نمیخواد دیگه باهاش چت کنم حتی😭رومم نمیشه مستقیم بهش بگم پیام نده کنکورو بهونه کردم کمتر جوابشو میدم ولی اون همچنان پیام میده بخدا دلم میخواد خودمو بزنم😬چجوری بهش بگم نمیخوامش که ناراحتم نشه؟🥺

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بهش بگو اگه واقعا دوسم داری قصدت جدیه بیا خواستگاری 

خودش می‌ره😂😂

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقااااا عین منی یکی میخواستم اکسم شده این پسره بنده خدا دنبال منه صبور و خوب من جوابشو خیلی دیر می ...

نمیشهههههه😂😭هیشکی پیگیر تر از اونی که نمیخوایش نیست اصلا ول نمیکنه

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

کاش نمیرفتی سر قرار ببین اون الان داره همههههههه تلاششو میکنه ک تورو اسیر خودش بکنه یجوری میخاد خوب خودشو جلو بده ک همه وجودت وابستش بشه ولی وای از وقتیکه وابستش بشی عین گاو رفتار میکنع باهات دیگه چشمت ب گوشی میمونه ک یه پیامی بهت بده  اینو کلی میگم عزیزم مردا همینن  اگر امکان برگشت ب عشق قبلی داری بهش برگرد  چون حسرت میشه برات ولی دیگه خودتو درگیر این مرض نکن فک میکنی خوشت نمیاد ولی اینقد میخاد خودشو بهت نزدیک کنه تا عاشق شی😑😶

کاش نمیرفتی سر قرار ببین اون الان داره همههههههه تلاششو میکنه ک تورو اسیر خودش بکنه یجوری میخاد خوب ...

نه اصلا ظاهرش مورد پسندم نبود حالا هرچقدر میخواد خوب رفتار کنه من اصلا نمیخوامش 

نفر قبلی هم خودش رفت و تو رابطه هست خودش و امکان برگشت بهش نیست

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

نه اصلا ظاهرش مورد پسندم نبود حالا هرچقدر میخواد خوب رفتار کنه من اصلا نمیخوامش نفر قبلی هم خودش رفت ...

پس خیلی بی رودرباسی بهش بگو کات  دارم کلی میگم یکی ک ساده تر باشه گول این خوبیاشو میخوره و دل میبنده