2777
2789
عنوان

پدرشوهر زبون نفهم

1156 بازدید | 75 پست

سلام دوستان ،من با پدر شوهرم تو یه ساختمونیم طبقه پایین سوپر مارکت داره،دختر منم هشت سالشه هم کم وزنه هم بداخلاقه،این از سن پایین فقط خوراکی خورده نه این که من بدم ها نه پدر شوهرم همش گفته بیا اینو بخور بیا اونو بخور منم هر چی میگم بابا نده این آدم نمیفمه بازم میگه چی میخای،الان من دارم دخترم و میبرم مدرسه براش لقمه سالم گذاشتم ،جلوی ما رو گرفته به دخترم میگه خوراکی چی میخای منم هر چی میگم نه اگه خوراکی ببره لقمه شو نمیخوره بازم میگه بیا هر چی میخای بردار ،بخدا صبح اول صبحی داشتم از عصبانیت منفجر میشدم ،خدا از آدم مردم آزار نگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐پدرشوهر به این خوبی !!محبتشو داره به بچه ت نشون میده ..ناراحت میشی هرچی به بچه ت داد بگیر بگو هروقت میای خونه بابت یه کار خوب بهت لواشک آقا جونو میدم .پدرشوهر بد ندیدی پس به طفلی میگی زبون نفهم.

اون بیچاره از دید خودش داره محبت میکنه یه نوه ش

وقتی من بهش میگم نده توروخدا دخترم چیزی نمیخوره باید متوجه بشه ،منم خیلی مراعات کردم ولی وقتی خوراکی میخوره دیگه غذا نمیخوره همشم عصبیه 

😐پدرشوهر به این خوبی !!محبتشو داره به بچه ت نشون میده ..ناراحت میشی هرچی به بچه ت داد بگیر بگو هروق ...

کجاش خوبه ،الان دختر من کمبود وزن داره بخاطر همین خوراکی خوردناش

ببین عزیزم هم اون پدر بزرگ دوست داره نوه اش رو خوش حال کنه هم دخترتون دوست داره با خودش خوراکی ببره 

درسته شما مادری حساسی به فکر سلامتی دخترتی

اما باید به دخترتون یاد بدین که اول لقمشو بخوره بعد خوراکی های دیگه اینجوریه که اجازه میدی خوراکی ببره 

بعد هم بگو خوراکی هایی که ضررش کمتره رو انتخاب کنه

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بگو دستتون دردنکنه 

خوراکی برای عصر میاد برمیداره معلم بهداشتشون نمیزاره خوراکی ببرن

با سیاست ومهربونی درستش کن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا بچه های ما هم خوراکی بیرون رو ترجیح میدن به لقمه ربطی به پدرشوهر نداره

من تازه بهش به زور یاد دادم که خوراکی رو ترک کنه،شب و رزو فقط خوراکی ،وزنش بیسته