2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف ازش زیاده .اما اگ پوستت حساسه ب هیچ عنوان ازش استفاده نکن .من استفاده کردم فروشنده بیشعورم گف مشکلی نداره ولی گند زد ب پوست صورتو بدنم باز بدنم بیشتر. هنوز جای لکاش هس😑

ببین اصلا کلا محصولات ارایشی و مراقبت پوستی برندهای چینی نگیر

چه برندی معرفی میکنید؟

بنظرتون چه مارک ژل شستشویی خوبه برای صورت آکنه دار؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
چه برندی معرفی میکنید؟بنظرتون چه مارک ژل شستشویی خوبه برای صورت آکنه دار؟

ژل شستشو نو آکنه.البته لیموش که روغن چای هم داره ی وق خاسی بگیری گریپ فروتشو نخری زیاد جالب نیست.ینی عالیه بار چهارمه ک میخرمش

ژل شستشو نو آکنه.البته لیموش که روغن چای هم داره ی وق خاسی بگیری گریپ فروتشو نخری زیاد جالب نیست.ینی ...

قیمتاشون مناسبه؟

از چه مارکی تونر و میسلار استفاده میکنید؟

سکراب چی؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
قیمتاشون مناسبه؟از چه مارکی تونر و میسلار استفاده میکنید؟سکراب چی؟

ژل شستشو رو من تو داروخونه ها پیدا نکردم اما آخرین باری ک از دی جی کالا سفارش دادم ۱۳۰ بود تهش خیلی بالا شه ۱۸۰عه ب نسبت بقیه برندا قیمتش مناسبت تره ..تونر لافارر استفاده میکنم خوبه راضیم. میسلارم سیمپل ک اونم بد نیس .اما اسکراب نه استفاده نمیکنم

ژل شستشو رو من تو داروخونه ها پیدا نکردم اما آخرین باری ک از دی جی کالا سفارش دادم ۱۳۰ بود تهش خیلی ...

البته عزیزم حواسم نبود فوم شستشو هستش نه ژل ..ک قیمتشم الان تو سایت چک کردم ۱۱۵ بود.تخفیف زده بودن

ژل شستشو رو من تو داروخونه ها پیدا نکردم اما آخرین باری ک از دی جی کالا سفارش دادم ۱۳۰ بود تهش خیلی ...

اوه چه قیمتش خوبه😳ممنونم عزیزم