2777
2789
عنوان

هر شب پشیمون میشم…

239 بازدید | 13 پست

من بیشتر وقتا عصبانی میشم و بداخلاقی میکنم با ادما بعد چندین ساعت بعد به شدددت پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم حتی سر کوچیک ترین چیزا

بنظرتون اگه کسی رو ناراحت کنم و پشیمون بشم خدا میبخشتم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور که توضیح میدین، حق الناس، بنده خدا باید ببخشه نه خدا

یه خدمتکار اومده بود خونمون قرار بود براش اسنپ بگیرم بعد من خیلی اونموقع مشغله داشتم بعد به مامانم گفتم نمیگیرم نمیتونم بگیرم و اینا یکم لحنم تند بود اونم شنید بعد دیگه براش گرفتم و بهش کفتم برات گرفتم با لحن خوب و خداحافظی کردیم

یه خدمتکار اومده بود خونمون قرار بود براش اسنپ بگیرم بعد من خیلی اونموقع مشغله داشتم بعد به مامانم گ ...

بهتره خودتون در موقعیتی که باعث عصبانبت میشه قرار ندید، اینطوری بعدا احساس عذاب وجدان کمتری خواهید داشت و روحیتون شادتر و قوی تر میمونه، و اینکه حس میکنید نیازه از دیگران عذر خواهی کنید شما رو در موقعیت ضعف قرار میده که به مرور زمان روی اعتماد به نفستون اثر منفی داره

من نسبت ب بچم اینجوریم خییییییلی شیطونه خیلی دعواش میکنم بعد اخر شب انقد ناراحت میشم گریه میکنم میگم ...

دقیقا بعد آدم تو اون شرایط عصبانی میشه دوباره اون رفتار اشتباه رو تکرار میکنه🤦🏻‍♀️