2777
2789
عنوان

احساس یک سال اول زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 58 پست
مدرن مثلا همسرم خیلی بداخلاقو بد دل بود بعد دیگه آدم شد 😁

یعنی تغییر مثبت داشته تو این مدتی که گذشته 

چند ساله ازدواج کردین؟ 

چیکار کردی که تونستی عوضش کنی ؟ 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نبود نه متوجه نشدم

ما چندساله باهم در ارتباطیم

پیش چندتا مشاورم رفتیم

تا الان مشکل خاصی نبوده

ولی بازم خیالم راحت نیست

ازدواج خیلی ریسکه واقعا😫

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مهمترین چیز اینه که دو طرف واقعا همو دوس داشته باشنوقتی کسیو از ته قلبت دوس داری و عاشقشیبیشتر دربرا ...

چقدر قشنگ توصیف کردی♥️

من نگرانم این محبت و علاقه در طول زمان کمرنگ بشه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب الان ۱۶ سال گذشته الان زندگیمون خیلی خوبه خدارو شکر گاهی براش تعریف میکنم گردن نمیگیره

🤣 خداروشکر 

مفصله راستش بهش فکر میکنم تپش قلب میگیرم

پس در موردش نمیپرسم ببخشید 😘

چندماه اول عاشقانه بود ولی بعدش نه تکراری شدم خخخ

فقط چند ماه اول؟ 

یعنی الان علاقه ای نیست؟ 

چند وقته ازدواج کردین؟

بله صدرصد عوض شد ۱۴ با زبون خوش 😂

اووو ماشالا 😂 

خیلی ببین مرد فقط بچه ننه نباشه بقیه چیزاش درست میشه

بنظر من خساست 

شکاک بودن 

شخصیت قادر و خود رای داشتن 

بعلاوه اون چیزی که گفتی اصلا درست نمیشن 

چقدر قشنگ توصیف کردی♥️من نگرانم این محبت و علاقه در طول زمان کمرنگ بشه

♥️♥️

آگاهی واقعا خیلی مهمه

اینکه تا حد امکان بیشترین شناختو از طرف داشته باشی

هیچ آدمی کامل بی عیب و نقص نیست

مهم اینه که اول بدونیم عیب و نقص طرف چیه

بعد ببینیم آیا میتونیم طولانی مدت اونو بپذیریم یا نه

میدونی بعضیا حتی خودشونم نمیدونن چی واسشون مهمه

نمیدونن از زندگی چی میخوان و آگاهان پیش نمیرن

اینجا زیاد دیدم که بخاطر مسائل مالی مشکل دارن

در صورتی که خودشون از اول دیدن طرف پولدار نیست

اگه مسئله مالی مهمه طرف از همون اول باید جدی بگیره

اگه واسش مهم نیس نباید بعدا مشکل به وجود بیاره

اینطور چیزا چه از سمت مرد چه از سمت زن

باعث اختلاف میشه که اختلافم نتجیش میشه دلسردی

بنظرم آدم اول باید خودشو بشناسه بعد طرف مقابلو

بعد ببینه خود واقعیش و معیاراش نسبت به اون فرد چطوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)