2777
2789

دیروز پیش ماما رفتم که فقط سونو بنویسه.بعد گفتم درد تیرکشنده دارم،معاینه کرد و گفت عفونت باکتریایی داری. حالا بعد دارو رو گرفتم ،واسم کرم واژینال کلوتریمازول داده. مگه این کرم برای عفونت قارچی نیست؟ چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله نی نی سایتی ها خودشون تشخیص میدن حرف دکتر هم قبول ندارن😐😅بابا دکترت تجویز کرده هاا اگه اعت ...

ماما بودن.و اینکه دیدم کلوتریمازول هست و گفتن از نوع باکتریه،واسم سوال شد.دارم استفاده میکنم.گفتم بپرسم خاطر جمع بشم

اونو برای درصد بالای عفونت مینویسن برای منم قبلا یکبار ازاون معمولی آبی سفید ها نوشت اسمشو یادم نیست بعد دوهفته درست نشد دوباره رفتم پیشش همین کولتیمازول رو نوشت بعد یه هفته اوکی شد 

استفاده کن نترس چیزی نمیشه

اونو برای درصد بالای عفونت مینویسن برای منم قبلا یکبار ازاون معمولی آبی سفید ها نوشت اسمشو یادم نیست ...

آهان ممنون.منم اصلا احساس عفونت نداشتم.ولی ایشون گفتن عفونت باکتریایی داری.این پماد و با3تا کپسول آنتی بیوتیک قوی نوشتن.خیلی تعجب کردم.

علایمتون چیه میفهمید عقونت دارید؟

بارداری استارتر؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
علایمتون چیه میفهمید عقونت دارید؟بارداری استارتر؟

زیر دلم درد تیر کشنده داشت و اینکه ترشحات خیلی کم .من برای سونو رفتم و گفتم زیر دلم تیر میکشه گفت معاینه کنم و ایشون تشخیص دادن که عفونت دارم.باردار نیستم

آهان ممنون.منم اصلا احساس عفونت نداشتم.ولی ایشون گفتن عفونت باکتریایی داری.این پماد و با3تا کپسول آن ...

آره منم همینجوری بودم فقط زیر دلم شدیدا درد میکرد وگرنه نه سوزش نه خارش ولی خب گفت عفونته با همین چیزا ردیف شدم

نگران نباش چیزی نیست نهایت تا یه هفته اوکی میشه

علایمتون چیه میفهمید عقونت دارید؟بارداری استارتر؟

عفونت قارچی کاملا مشخص میشه.ترشحات زیاد به صورت پنیری و دون دونه.خارش شدید.التهاب. ولی الان که عفونت باکتریایی بود خودم تشخیص ندادم.ولی ظاهرا اینطوریه که ترشحات سفید مایل به خاکستری همراه با بوی ماهی فاسد میده.