بچه من 11ماهشه ماهی یه سری لباس میخرم ....3بسته پوشک ....غذا هم که از مال خودمون میخوره ....اسباب بازی هم تا شارژر و محافظ تلوزیون و ساعت و کمربند و این چیزا هست دیگه نمیخرم ....😂😂😂
اسباب بازی هم خیلی وقته نخریدم، گزینش میکنم شدید، هر سری مثلا یک تومن
غذا هم که با خونواده میخوره، خرج جداگونه نداره
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
خوب گوشت و مرغ و میوه که مصرف خانوار هست. اجیلم ادم براخودشم اگه نخرهذبرابچه نهایت روزی ی پیاله یکی ...
من که غذا سفره میدم غذا خودشو دوست نداره ...شیر خودمم میخوره که رایگانه ....روزی هم 4تا پوشک براش استفاده میکنم که الان 11ماهشه دیگه 6ماه دیگه شروع میکنم از پوشک گرفتن ....الان در روز دو سه ساعت سر پا میگیرم که دستشویی یاد بگیره
خوب گوشت و مرغ و میوه که مصرف خانوار هست. اجیلم ادم براخودشم اگه نخرهذبرابچه نهایت روزی ی پیاله یکی ...
عزیزم هم دندون بخاد دربیاره یکسره اسهال بجای ۴تاپوشک باید ۷تا۸تاپوشک روزی ببندی دیگه یا بچه توپوشکش بسوزه بخاطر اسهال باز کرم بخری. بزنی شامپو وصابون وکرم مرطوب کننده وهزارتاخرج داره دیگه و مریض بشه دکتر و همه روحساب کنی میشه دیگه خب گوشت مثلا ۱کیلو بخری ۲۰۰گرمش میره برابچه دیگه قشنگ حساب کنی میشه