2777
2789
عنوان

بچه زیر دوسال چقدر در ماه خرج داره

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست

بچه من 11ماهشه ماهی یه سری  لباس میخرم ....3بسته پوشک ....غذا هم که از مال خودمون میخوره ....اسباب بازی هم تا شارژر و محافظ تلوزیون  و ساعت و کمربند و این چیزا هست دیگه نمیخرم ....😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش هرروز میوه وسرلاک ونمیدونم جوانه ها گوشت اب قلم. ویتامینای که میخوره وموقع دندون دراوردن اسهال ...

خوب گوشت و مرغ و میوه که مصرف خانوار هست. اجیلم ادم براخودشم اگه نخرهذبرابچه نهایت روزی ی پیاله  یکیلپچپ درماه میشه ی تومن. دیگه ۱۰ تومن خدایی ادم میترسه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

پوشک و شیرخشک، هردو معمولی و ایرانی، ماهی دوتومن

قطره و شربت و اینا ماهی ۵۰۰

لباس رو فصلی می‌خرم، تقریبا هر فصل ۵ تومن

اسباب بازی هم خیلی وقته نخریدم، گزینش میکنم شدید، هر سری مثلا یک تومن

غذا هم که با خونواده می‌خوره، خرج جداگونه نداره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خوب گوشت و مرغ و میوه که مصرف خانوار هست. اجیلم ادم براخودشم اگه نخرهذبرابچه نهایت روزی ی پیاله یکی ...

من که غذا سفره میدم غذا خودشو  دوست نداره ...شیر خودمم میخوره که رایگانه ....روزی هم 4تا پوشک براش استفاده میکنم که الان 11ماهشه دیگه 6ماه دیگه شروع میکنم از پوشک گرفتن ....الان در روز دو سه ساعت سر پا میگیرم که دستشویی یاد بگیره 

زنده باسهدختر من ۱۱ماهشه خواستم با همسناش مقایسه کنماونم راه نمیره

ممنون خدا دخترتون رو حفظ کنه عزیزم ...ولی تازه شروع کرده چند ثانیه بدون دست گرفتن از چیزی  میمونه سرپا

خوب گوشت و مرغ و میوه که مصرف خانوار هست. اجیلم ادم براخودشم اگه نخرهذبرابچه نهایت روزی ی پیاله یکی ...

عزیزم هم دندون بخاد دربیاره یکسره اسهال بجای ۴تاپوشک باید ۷تا۸تاپوشک روزی ببندی دیگه یا بچه توپوشکش بسوزه بخاطر اسهال باز کرم بخری. بزنی شامپو وصابون وکرم مرطوب کننده وهزارتاخرج داره دیگه و مریض بشه دکتر و همه روحساب کنی میشه دیگه خب گوشت مثلا ۱کیلو بخری ۲۰۰گرمش میره برابچه دیگه قشنگ حساب کنی میشه 

عزیزم هم دندون بخاد دربیاره یکسره اسهال بجای ۴تاپوشک باید ۷تا۸تاپوشک روزی ببندی دیگه یا بچه توپوشکش ...

خوب استارتر میانگین قیمت  ماهانه گفتن  اون موقع که ۴ تا پوشک میخوتن ماهی میشه ۶۰۰   اون موقع که ۷ تا میخان نهایت ۱۲۰۰ میانگین میشه ۱تومن درماه 

کرم و شامپو ....ام هر بسته چندین ماه استفاده میشه تاریخم دارن

بیماریم خدا نیاره براکسی هرماه نیست که دور از جانشون .

ولی اگر اصرار دارین باشه. بشه ده تومن  من مشکلی ندارم.

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "