2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم رژیم کتو هرچیزی که کربوهیدارت داره باید حذف کنی و بخاطر همین خسته کننده هست خودت رو به برن ...

درسته ولی خب یکی دوماه واقعا زمان کمیه بنظرم اززشش رو داره

من تلگرام گروه زدم دو نفر هستیم دو روزه شروع کردیم برای تعغیر عادت غذایی رژیم چیزی نداریم و بخاطر همین خسته کننده نیست فقط کنار هم انرژی به هم دیگه بدیم 

اگر دوست دارید بهتون لینک بدم 

اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند بگوید  

درسته ولی اگر باز راهش کنی دو برابر برمیگرده من امتحان کردم یک هفته تا ده روز رو 

اگه قصد داری بگیری این روش بگیر که بدنت آسیب نرسه بعد کاهش وزن برنگرده

کتوژنیک استاندارد SKD

این رژیم برای کسانی که به تازگی رژیم را شروع کرده‌اند مناسب است. در این رژیم مقدار بسیار کمی کربوهیدرات و مقدار زیادی چربی و مقدار متوسطی پروتئین می‌توان مصرف کرد. در این رژیم وعده‌های اصلی و میان وعده‌ها بر اساس چربی‌های سالم مثل ماهی‌های چرب، گوشت‌ها، زیتون و روغن آن، کره و آووکادو چیده شده اند.

مصرف میوه‌ها و سبزیجات هم در این نوع از رژیم کتوژنیک شامل سبزیجات غیر نشاسته‌ای مثل هویج، بروکلی و اسفناج و میوه‌هایی مثل توت و ملون که کم‌کربوهیدرات هستند می‌شود.

این یک رژیم غذایی بسیار کم کربوهیدرات، پروتئین متوسط و چربی بالا است. معمولاً حاوی 70 درصد چربی، 20 درصد پروتئین و تنها 10 درصد کربوهیدرات است.