2777
2789

عقده هاتون رو برید روشون پیش روانپزشک کار کنید.

الان خودتون چی شدید؟ امسال کلی رشته آوردم نرفتم روزانه پیراپزشکی چیزی که نصفتون ارزوشو دارید!! بعد پا میشی تیکه میندازیم که هیچی نشدید هیچی بشیم یا نشیم ربطش به بقیه؟ از پول شما میخوریم؟ از پول شما درس میخونیم؟ به شما چه که رشته ما چی شده و در آینده چی میشیم؟ آنقدر بی فرهنگ آخه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا همون پیرا هم بری باز تیکه میندازه من ک رفتم امسال پیرا و کلی آدم تیکه انداختن ک تو پزشکی میخواستی و.... خودشون معلوم نیست دیپلم دارن یا نه اسکلا

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

نه من موندم پشت چیزی که می‌خوام و بیارم.

ایشالا بیاری

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

همینارو میبینی وقتی سال دیگه رشته مورد علاقت بیاری و بعد میبینی چه قدر میچسبن بهت مدام میگن اره ما میدونستیم تو قبول میشی تو فلانی تو هوشت خوبه

دیدم که میگم موفق باشی😂🫶🏻

نه عزیزم ما تیکه نمیندازیم کسی که تیکه میندازه بی سواده دوست من ۷سال پشت موند بالاخره پزشکی قبول شد انشاالله سال بعد رشته دلخواهت قبول شی

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.