2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با منشیش

1776 بازدید | 48 پست

سلام خانما 

الان که دارم مینویسم دست و پام داره میلرزه 

من زندگی خیلی رویایی هم با شوهرم ندارم شاید چند نفر اینجا داستان زندگی من و بدونن 

الانم ۲ ماهه باردارم 

عصری با شوهرم تو پذیرایی بودیم منم بی‌حال دراز کشیده بودم شوهرم رفت طبقه بالا تو اتاق میخواست بره حموم گوشیش کنار من بود ۳ تا پیام پشت سر هم براش اومد 

چون کنارم بود فضولیم گل کرد رمزشو باز کرد دیدم منشیشه با عنوان منشی سیو شده بود 

پیام داده بود سلام خوبی آقایی چرا جواب نمیدی 

اصلا جا خوردم چرا به شوهرم بگه آقایی بعد این خانم منشی شخصیشم هست

اصلا میدونه من باردارم چرا بخواد اینجوری حرف بزنه 

رفتم پیام های بالاتر رو دیده بودم وااای به شوهرم گفته بود که من خیلی بهت علاقه مندم میتونیم باهم یه رابطه بدون حاشیه داشتیم دقیقا بدون حاشیه یعنی چی خیلی میخوام بدونم 

کل پیامایی که داده بود همین بود چیکار کنم به نظرتون 

فقط یکبار شوهرم جوابش رو داده بود که اره اگه نمی‌تونید رابطه مونو فقط به عنوان منشی و کارفرما حفظ کنید تسویه کنید برید 

چیکار به شوهرم بگم یا ن 

یا خودم مستقیم باهاش حرف بزنم بگم بره بیرون 

چیکار کنم 

بعد شوهرم زیاد هم کارخونه نمیره در هفته ۳ یا ۲ روز بقیه اش رو خونست 

چه واکنشی بدم 

بغض کردم اصلا گریه ام گرفته 

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینا رو جدی گفتی؟

اگه جدی گفتی که شوهرت پسش زده نگران چی ای؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

تو راست میگی     

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

اسی همین بلا سر من اومد تورو خدا به حرفم گوش گن 

به شوهرت بگو دیدی و بگو اگر بخوای خیانت کنی میزارم میرم 

اسی اگر سکوت کنی بدتر میشه تورو جون هرکی دوست داری به روش بیار همین بلا سرم اومده 

کاربری دسته دو نفره 

پیش پیش لا لا لا 

هیسس داره خوابش میبره خمار خوابه اسی

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

این اسمش خیانته؟ ک شوهرت گفته نه بهشالان چرا باید گریه کنی؟

نمیدونم حس میکنم بخاطر بارداری حساس شدم

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️