2777
2789
عروسی منو ندید😭😭😭آرزو به دل رفت😭😭😭

منم نه عروسیم نه بچم.  نه هیچی. ولی خواب دختر خالم رفته بود دقیق سال ماه حاملگی منو ب اون گفته بود.  گفته بود دوماهشه بعد اینقدر سال حامله هست میخوام برم کمکش دست تنهاست 

دقیقا درست بود.  تازه من به هیچکس نگفته بودم حامله هستم چون سقط داشتم قبلش  

خدایا شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نه عروسیم نه بچم. نه هیچی. ولی خواب دختر خالم رفته بود دقیق سال ماه حاملگی منو ب اون گفته بود. ...

خدا رحمتش کنه.

مادرا همیشه حواسشون به بچه هاشونه.

یعنی مامان منم ازم خبر داره?

من میرفتم سر خاک. من خیلی زجر کشیدم بعد مامانم. زن بابا. مکافات. بعدشم زود بابام شوهرم داد برام جه ...

منم روز چندروز بهد زایمانم مادرم فوت شد بچه ام رو بغل نکرد دستاش جون نداشت گریه کرد گف منو ببخش نتونستم کمکت کنم...گریه کرد گف از مردن میترسم ولی خدا راحتم کنه دیگه نا ندارم

براش خرما آوردم هیچی نمیخورد نصف خرما رو خورد بالاآورد گریه کرد من الکی خندیدم مسخره بازی درآوردم..

بابام بعد چهلم زن گرف دلمون رو شکست سنگ قبر برا مادرم به زور خرید خدایااااا

آره خیلی جوان بود مامانم

فقط تحمل میشه کرد و امیدوار بودن به  روزای بهتر خیلی سال از اون وقت میگذره ولی هیچ وقت دردش فراموشم نشد و تو لحظه های مهم زندگیم نبودش خیلی بیشتر از همیشه حس میشد وهیچ کسم نتونست برام جای خالیش و پر کنه حتی خواهرام