2789
عنوان

چیکار کردین شوهرتون راضی شد از ساختمون خانواده شوهر برین

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 53 پست
بهترین راهکار رو شما دادید چون منم بی سیاستم بلد نیستم قلق شوهرم رو که با سیاست رامش کنم همین کاری ک ...

خانواده شوهر من اینجوری بودن که‌ 

هر دیقه دم به ساعت میومدن خونم 

جاری بچه یکی دو سالشو مینداخت خونمون و خونه رو داغون میکردن 

همش میومدن میشستن یکی باید ازشون همش پذیرایی میکرد 

بعدش من میرفتم خونه اونا گوشه درو باز میکردن میگفتن ببخشیدا نمیتونم بزارم بیای تو شامپو فرش کشیدم یا ببخشیدا شوهرم خونس خوابه 

منم تمیز میکردم خونه رو بچشون مینداخت خونه ما کثیف میکرد 

دیگه همش دعوا و توهین بود تو خونمون و اینا 

بعضی وقتا رد میدادم گریه میکردم زارییییییی میکردم 

تا بلند شد 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

من مجردم ولی کامنتا رو خوندم. یه خواستگار داشتم که همه چی ش خوب بود ولی میگفت حتما باید پیش مادرم زندگی کنیم. منم قبول نکردم. همیشه بهش فکر میکنم. نمیدونم کار خوبی کردم یا نه. اما خب خیلی به مادرش وابسته بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم میشه کامل توضیح بدی این نذر چه جوریه؟من سنم بالا رفته ازدواج نکردم میشه برام دعا کنی؟

نیت میکنید تا ۴۰ روز سوره‌ ی یاسین  می‌خونید برای حاجتتون... انشاءالله شما هم یه بخت خوب قسمتتون بشه...یه نذری هم تو ماه رمضان هستش که فکر کنم شب ۱۹ ماه رمضان توی مسجدیه پارچه به نیت هر چی که تو دلته برش میزنی بعد به کمشو کوک میزنی  انشاءالله تا سال دیگه به حاجتت می‌رسی ... 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

خانواده شوهر من اینجوری بودن که‌ هر دیقه دم به ساعت میومدن خونم جاری بچه یکی دو سالشو مینداخت خونمون ...

چقدر ناراحت کنندست شرایطی که داشتید 

منم تقریبا شرایط شمارو دارم باهاشون تو یه خونه زندگی می‌کنم هفته‌ای پنج روز مهمون میاد من باید همش سر پا باشم به خدا واریس پا گرفتم دیسک گردن دارم سنگ کلیه دارم اونم تو سن ۲۳ سه سالگی با یه بچه 

غذا بپز لباس بشور حتی یه لباس شویی هم ندارن 

زود تر از همه بیدار میشم شبا بی هوش میفتم تو رختخواب

حموم و دستشویی هم که مشترکه 

ولی بیشتر از همه این طرز فکرشون منو اذیت میکنه اصلا روشنفکر نیستند مثل من هنوز با پدر شوهرم و بزرگای خونوادشون حرف نمیزنم 

یا باهاشون سر یه سفره نباید بشینم 

خیلی عقیده‌ای هستند تو هر چیزی دخالت میکنند از حموم کردنت تا لباس و جورابت 

از سختی های که تو بارداری و بچه داری کشیدم هم که دیگه نمیگم حتی یاداوریشون اشکمو در میاره 

ببخش یکم طولانی شد سرت رو درد آوردم