2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخهبچه من اصلا شربتاشو نمیخوره سرفه های بد میکنه چندوقت ابریزش داره

اره برو انشاالله برات بنویسه خیلی مقاومت میکنن میگن نه بچه ست خوب نیس والله منم دیگه میرم بیمارستان اونجا بهتره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره برو انشاالله برات بنویسه خیلی مقاومت میکنن میگن نه بچه ست خوب نیس والله منم دیگه میرم بیمارستان ...

توی درمانگاها نمیدن؟

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
توی درمانگاها نمیدن؟

میدن اونجا خوبه میدن سرم لازم باشه میدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون عزیزمبعد اگه بزنه چندوقت طول میکشه خوب بشه

بچه ام ماه پیش بردمش تا روز بعد عصرش خوب شد سرم دادنش خیلی حالش بد شد پسرم

بچه ام ماه پیش بردمش تا روز بعد عصرش خوب شد سرم دادنش خیلی حالش بد شد پسرم

ای بابا طفلی

خیلی ممنون عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
ای بابا طفلیخیلی ممنون عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم

نه اصلا مادر همش نگران بچه ست طبیعه الهی هرچه زودتر بچه تون خوب بشه