2777
2789
عنوان

معلمای همیشه مقصر

144 بازدید | 11 پست

این روزا خیلی از این دست تاپیکا زیاد شده 

به عنوان بچه ای که چند سالی در خانواده ی فرهنگی بودم باید بگم که بعضی از خانواده ها خیلی بچه هاشون رو‌لوس بار آوردن و توقع دارن همه چی برای بچه شون فراهم بشه ولی اگر بچه ای بی انضباط باشه باعث میشه کل کلاس تمرکزشون به هم بریزه و قطعا جمع مقدم است بر فرد ، فکر کنید بچه ای بی انضباط باشه و تمرکز بچه ی شما رو به هم بریزه چه حالی میشید ؟ حالا فکر کنید بچه ی بی انضباط بچه ی شما باشه حالا همه حق به جانب میشن 

هیچ وقت هیچ وقت بد معلم بچه تونو جلوش نگید چون باعث میشید نه تنها دیگه از معلمش حرف شنوی نداشته باشه بلکه احترام با بزرگتر هم از یادش بره و در آینده همون رفتار رو در مقابل شما خواهد داشت 

سوم تصور اینکه مدارس غیر انتفاعی بهتر هست باید بگم اشتباهه و شهر به شهر فرق می‌کنه خیلیا از خورد و خوراک زدن تا بچه شون بره غیر انتفاعی به خدا که خبری نیست 

میگن ما پول بیشتر میدیم !! عزیزم پول شما تو جیب معلم نمیره و معلم های غیر انتفاعی مثل دولتی و چه بسا کمتر از اونا حقوق میگیرن پولی که شما بیشتر میدید فقط صرف کلاس های کم جمعیت تر و برنامه های خارج از مدرسه میشه 

بقیه مواردم الان تایپ میکنم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

در اینکه نصف بیشتر معلما سوهان روح ان هیچ شکی نیست. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

واقعااا

بعضیا دیگه شورشو در اوردن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کل نطق سطحی و بیخودت مخالفم:)

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

معلمای همیشه ناراضی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

موارد بعدی 

بعضی ها حقوق نجومی برای فرهنگیا میگن که خواستم دقیقشو بگم البته این برای منطقه ی ماست 

معلم ابتدایی  با سابقه کار متوسط ۱۵ میلیون

با سابقه کار پایین ۱۰ میلیون _ ۱۱ میل 

بازنشسته ۱۴ میلیون

دبیر ۱۷ میلیون

بعضیا میگن از بچه نباید شغل پدر و مادرشو پرسید چون بچه ای شاید از شغل پدرش یا مادرش خجالت بکشه 

عزیز من!!!! متاسفانه تو ایران جایگاه مشاغل با پولشون سنجیده میشه که اگر کسی شغلش کارگر باشه مسخره میشه ولی در کشور های خارجه این یک چیز عادیه و دکتر و معلم و کارگر براشون از لحاظ احترام و ارزش یکیه 

پس چرا ما تغییر نکنیم ؟ و نگاهمون رو عوض نکنیم؟؟!!

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
در اینکه نصف بیشتر معلما سوهان روح ان هیچ شکی نیست.

چرا احتمال نمی‌دیم به خاطر این باشه که جایگاه شغلی شون اومده پایین و باعث شده انگیزه از بین بره ...

من خودم رفتار بد برخی رو قبول دارم ولی مطمئنم اقلیت هستن

با کل نطق سطحی و بیخودت مخالفم:)

اگر صحبتی دارید گوش میکنم منم معلم نیستم ولی خواستم از دید اونا برای شما بیان کنم 

معلمای همیشه ناراضی

شاید چون از مزایای همه ی ارگان ها با خبر میشن و اعتراض میکنن !!

برای تمامی کارمند های بانک و نیرو های انتظامی و... مزایای خیلی زیادی در نظر گرفته شده ولی عجیبه برای مشاغلی مثل کادر درمان و معلمی هیچ چیزی نیست ...

شاید چون از مزایای همه ی ارگان ها با خبر میشن و اعتراض میکنن !!برای تمامی کارمند های بانک و نیرو های ...

دقیقا چی کمتر دارین تابستانون پنجشنبه جمعه هوای سرد هوای آلوده عید و ... تعطیل ساعت کاری کمتر حقوق در دوران دانشجویی بقیه چیزام مثل سایر ارگان ها بیمه عیدی بازنشستگی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
دقیقا چی کمتر دارین تابستانون پنجشنبه جمعه هوای سرد هوای آلوده عید و ... تعطیل ساعت کاری کمتر حقوق د ...

عزیزم mental work در کشور های پیشرفته همیشه حقوق  بیشتری و جایگاه مهم تری  داشته تا کار های دیگه 

کسی که تو بانک کار می‌کنه هم زمان جواب ۳۰ نفر رو نمی‌ده و کارش از نوع سخت نیست 

و دوما اینکه پذیرش دبیری با رتبه های زیر هزار هست که برابری می‌کنه با پزشکی و حقوق 

سوما کسایی که توی ارگان های دیگه کار میکنن فقط تایم کاریشون رو صرف میکنن و دیگه تو خونه برگه صحیح نمیکنن سوال طرح نمیکنن به مشکلات بچه ها فکر نمیکنن جلسه ی دیدار با اولیا و هزاااار چیز دیگه 

چهارما کدوم مزایا هر کدوم از ارگان ها هر وقت بچه شون شاگرد برتر بشه بهشون پول میدن بن تخفیف تمامی کالا ها و استخر ها مکان های تفریحی هم دارن حتی کارمند های برخی ادارت پول‌لباس یا کت و شلوار و مانتوی اداری هم میگیرن که معلما ندارن 

پنجما به کس دیگه جواب پس نمی‌دن و‌اینقدر محدودیت ندارند

دقیقا چی کمتر دارین تابستانون پنجشنبه جمعه هوای سرد هوای آلوده عید و ... تعطیل ساعت کاری کمتر حقوق د ...

تازه من معلم نیستم