2777
2789

کنکور فرهنگیان کیه ؟؟

منابعش چی هستن ؟؟چی بخونم چقد بخونم ؟؟

من میخوام واس فرهنگیان کنکور بدم میشه راهنماییم کنید

۲۲سالمه و دانشگاه هم میرم اما میخوام فرهنگیان قبول شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دعوت به مصاحبه :

درسای اختصاصی رشته خودت ۶۰ درصد تاثیر

۳ فصل اول کتاب مهارت معلمی و چند فصل از دینی ۱۰ و ۱۱ + هوش و استعداد تحصیلی (منبع نداره) ۴۰ درصد تاثیر

برای قبولی نهایی:

۱۰ درصد منابع فرهنگیان

۱۰ درصد منابع کنکور اختصاصی

۶۰ درصد معدل(۴۰ دوازدهم / ۲۰ یازدهم)

۲۰ درصد هم تاثیر مصاحبه

باید ترمیم معدل شرکت کنید ، دوازدهم انتخابی یازدهم اجباری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برای دعوت به مصاحبه :درسای اختصاصی رشته خودت ۶۰ درصد تاثیر ۳ فصل اول کتاب مهارت معلمی و چند فصل از د ...

عزیزم شما فرهنگیان قبول شدین ؟؟

من معدل سه سال دبیرستانم بالای ۱۹هست نیاز به ترمیم دارم ؟

کتاب هوش و استعداد که میگین منبع نداره یعنی چی ؟

عزیزم شما فرهنگیان قبول شدین ؟؟من معدل سه سال دبیرستانم بالای ۱۹هست نیاز به ترمیم دارم ؟کتاب هوش و ا ...

معدل ۳ سال مهم نیست

معدل کتبی نهایی مهمه

دوازدهم رو‌ میتونید ترمیم نکنید و همونو براتون تاثیر بدن

اما یازدهم رو چون هیچکس نهایی نداده اگه شرکت نکنید ۲۰ درصد رو از الان ندارید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مصاحبه چطوریه چه سوالاتی میپرسن ؟؟

بخش تخصصی داره

بحث گروهی که ی موضوع میدن در موردش ۴ تا داوطلب صحبت کنن

گزارش شفاهی که یه سری اطلاعات مختلف میدن و یه پرسش مطرح میکنن و میگن گزارش بنویس و ارائه بده

یه آزمون روانشناسی هم داره

بخش عمومی هم سوالات عقیدتی هست ، نماز جمعه، راهپیمایی، نماز جماعت ، قرآن ، وضو ، نماز های واجب و..

معدل ۳ سال مهم نیستمعدل کتبی نهایی مهمهدوازدهم رو‌ میتونید ترمیم نکنید و همونو براتون تاثیر بدناما ی ...

جمع سه سال نه کلا معدلم از ۱۹پایین نبوده معدل کتبی نهاییم هم ۱۹به بالا هست 

مگه یازدهم هم نهایی کردن معدل یازدهمم ۱۹/۸۰بود

بخش تخصصی دارهبحث گروهی که ی موضوع میدن در موردش ۴ تا داوطلب صحبت کننگزارش شفاهی که یه سری اطلاعات م ...

چقد سختش کردن انصافا 🥲💔

درسته میگن فقط کسایی که سهمیه دارن و فرزند شهید و...هستن تو مصاحبه قبول میکنن؟

جمع سه سال نه کلا معدلم از ۱۹پایین نبوده معدل کتبی نهاییم هم ۱۹به بالا هست مگه یازدهم هم نهایی کردن ...

آره یازدهم جدیدا نهایی شده و باید مجدد شرکت کنی