2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مثلثی نرما نمیدونم اسمش چیه اونا عالی بودن

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀

از دانش اموزیم تاالان فقط فابر استفاده کردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
فابرکاستل مشکلی نداشت که دخترتون گم کرده😐

چون گم میکنه قیمت مناسبتر میخوان احتمالا چون فابر گرون

استارتر پاک کن فابر بزرگ بگیر براش کوچیک ترکن بده بهش

مثلا نصف  کن یا سه قسمت کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
فابرکاستل مشکلی نداشت که دخترتون گم کرده😐

میدونم😁ولی چون زیاد گم میکنه دیگه گفتم یه چیز اقتصادی بگیرم.همش همکلاسیاش ازش میگیرن.یا گم میکنه.نمیتونه پس بگیره ازشون

چون گم میکنه قیمت مناسبتر میخوان احتمالا چون فابر گروناستارتر پاک کن فابر بزرگ بگیر براش کوچیک ترکن ...

هستن ولی کیفیتشون خوب نیست

آخه استار گفت کیفیت خوب بگیم واسه همین گفتم

‌•●{~~}●•  من‌ 

عزیزم اون کاربریم قفل شده.اینجا براتون پیام گذاشتم. @شرجیگرما  

ورم معده دختر من شکر خدا ۷۰ درصدش خوب شده.هنوزم گاهی زیاد پرخوری میکنه معده ش ورم میکنه.یا خیلی چیزای ترش بخوره.مثل پرتقال و اینا که اسید معده رو زیاد میکنه.دخترمن حدود یکسال دارو خورد.اس امپرازول ۱۰ ،شربت فاموتیدین، شربت دومپریدون ، قطره دایمتیکون، شربت کیدومک.اینا رو دوره ای عوض میکرد دکترش. اس امپرازول و فاموتیدین بهتر بود از بقیه.ولی شما از دکتر بخواه برای بچه تون قرص نکسبوم سوئدی بنویسه.چون موثر تره.دکتر دخترمن ننوشت.همش اس امپرازول میداد. چندبارم شربت لانزوپرازول ساختنی داد...ولی من اگه میدونستم نکسیوم بهتره نکسیوم میدادم. دیگه تغذیه و مواظب باشین میوه و سبزیجات خام و حبوبات زیاد براش خوب نیست.اذیت میکنه.میوه ها رو کمپوت کنین بهتره.پوست میوه ها رو بگیرید. رب و گوجه و مرکبات هم خوب نیست. دخترمن به لبنیات حساسیت داشت اینجوری شد.شما آندوسکوپی هم کردین؟چندسالشه و علایمش چیه.دکترش چی گفته؟

عزیزم اون کاربریم قفل شده.اینجا براتون پیام گذاشتم. @شرجیگرما ورم معده دختر من شکر خدا ۷۰ درصدش خوب ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتین و نوشتین برام انشالا که دختر گلتون بهبودی کامل بدست بیاره

دختر من ۵ سالشه و یهویی درد شدیدی میگرفت و ولش میکرد سونو گرافی شد مشکلی نداشت بردمش فوق تخصص گوارش اطفال دکترش اندوسکپی کرد و ازمایش داد ازمایشاش خدا رو شکر مشکلی نداشت اما اندو التهاب معده نشون داد و نمونه از معده فرستاد ازمایشگاه که شکر خدا نمونه ها هیچ مشکلی نداشت و سالم بود

عزیزم اون کاربریم قفل شده.اینجا براتون پیام گذاشتم. @شرجیگرما ورم معده دختر من شکر خدا ۷۰ درصدش خوب ...

دکترش داروی دست ساز پنتوپرازول براش تجویز کرده ولی همچنان اسپاسم داره درد میگیره و ول میکنه نمیدونم دلیلش چیه خیلی نگرانم

علایم دخترم درد لحظه ای بود که هی میگرفت و ول میکرد و سکسکه خیلی میکرد روزی چند بار