2777
2789
عنوان

دوس پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
واسه ۲ ساعت دیدنم ۶ ساعت راه میومد ۶ ساعت راه میرفت آخر عاقبتش تویه تاپیکام هست جدی نگیر

ببخشید عزیزم تاپیکتو خوندم اما دوس پسرت حق داشت

اولا ک مردی ک مرد نیست دوزار تو جیبش باشه غلط میکنه میخواد زن بگیره اشتباه اولت این بود که بهش پول قرض دادی

اشتباه دوم این بود وقتی هنوز زنش نشدی واسه جیبش تصمیم گرفتی

اونم پیش خودش میگه دختره رو هنوز نگرفتم میگه خرج مادرت نکن و واسه جیبم تصمیم میگیره اگه بگیرمش که دیگه نمیزاره ببینم حتی خانوادمو

از دید اونم ماجرا رو ببین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم تاپیکتو خوندم اما دوس پسرت حق داشتاولا ک مردی ک مرد نیست دوزار تو جیبش باشه غلط میکنه م ...

اخه اگه ازدواج نکنیم تا کی دوست بمونیم؟ ۲ ساله دوستیم🥲

وای شایدم این جوریه 

خب پس چی میگفتم؟ چیکار میکردم؟ 

ولی حس میکنم حتی اگه منم مقصر بودم نباید با این لحن بام حرف میزد

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

اخه اگه ازدواج نکنیم تا کی دوست بمونیم؟ ۲ ساله دوستیم🥲وای شایدم این جوریه خب پس چی میگفتم؟ چیکار می ...

اصلا نباید دخالت میکردی

پول داشت میومد جلو

اگه نداره یا صبرکن

یا کات کن( من صبر کردم تو شرایط مشابه)

از الان بار مسئولیت همه چیو به دوش بکشی دوفردای دیگه ازدواجم کنید اینقد تن پرور میشه که حتی سرکارم نمیره خودت باید خرجشو بدی!!!

زنی. زنانه رفتار کن

بزار مردت مرد باشه

اونم حتما خط قرمزش خونوادش بودن

اشتباه کردی از همه جا بلاکش کردی

ببین اون ناراحت شده ک تو تو کاراش دخالت کردی و فک کرده ب خونوادش توهین کردی. بعد تو بلاک کردی و منتظری بهت اسمس بده؟ حالت خوبه؟

حرفای تو کامنتاتو گوش نکن اینا خودشون ریدن تو زندگیاشون

اگه رابطت واست مهمه عذرخواهی کن و منظورتو توضیح بده چون واقعا کار درستی نکردی

اصلا نباید دخالت میکردیپول داشت میومد جلواگه نداره یا صبرکنیا کات کن( من صبر کردم تو شرایط مشابه)از ...

اخه میدونی ۲ سال گذشته خانوادم و خانوادش کامل خبر دارن حتی اومده مامانمم دیده

من دانشجو معلمم اونم معلم هست ولی خب سنش کمه ۲۳ سالشه یه ماشینم داره به نظرتون بازم صبر کنم؟

حرفاتون درسته ولی اونم خیلی با من بد حرف زدا نزد؟🥲

خودش همین الان پیامک داد

اخه میدونی ۲ سال گذشته خانوادم و خانوادش کامل خبر دارن حتی اومده مامانمم دیدهمن دانشجو معلمم اونم مع ...

اگه همو دوست دارید اگه میدونی میتونید زندگیتونو جمع کنید سخت نگیر

سطح توقعاتتو بیار پایین واقعا الان زمونه خیلی سخته

حالا هم که پیام داده گاردتو بیار پایین اهسته صحبت کن

بگو من ک منظوری نداشتن از دلسوزی گفتم اماتو باهام خیلی بد حلف زدی منو رنجوندی

اخه میدونی ۲ سال گذشته خانوادم و خانوادش کامل خبر دارن حتی اومده مامانمم دیدهمن دانشجو معلمم اونم مع ...

بنظرم با همین شرایط ک دارید استارت بزنید

خرج بقیه چیزا با وام ازدواج درمیاد😂

اگه همو دوست دارید اگه میدونی میتونید زندگیتونو جمع کنید سخت نگیرسطح توقعاتتو بیار پایین واقعا الان ...

وای نمیدونم دچار دوگانگی ام پیش خودم میگم نکنه پس فردا تویه زندگی مشترکم بام این شکلی حرف بزنه؟

چقدر نظرتون با بقیه فرق داره میشه بدونم چند سالتونه؟

وای نمیدونم دچار دوگانگی ام پیش خودم میگم نکنه پس فردا تویه زندگی مشترکم بام این شکلی حرف بزنه؟چقدر ...

عزیزم توام خیلی مقصر بودی

هرکسی خط قرمزایی داره

کار اون بد بود ک باهات بد حرف زد. اما بی دلیل نبود

فرض کن برعکس بود

تو یه کاری واسه بابات میکردی میومد میگفت نه نکن و اینا و هر حرفی ک تو زدی

هرچند خیرخواهانه

برنمیخورد بهت؟

نمیدونم من خودم ازون دسته ادمام که حرمت خونوادم خط قرمزمه بنابراین منم بودم شاید همینکارو میکردم

وای نمیدونم دچار دوگانگی ام پیش خودم میگم نکنه پس فردا تویه زندگی مشترکم بام این شکلی حرف بزنه؟چقدر ...

ببین با بابات مقایسه نکن

بابات اگ خونه داره ماشین و هرچی داره تو این تورم که نخریده!

الان کار هرکس نیست این چیزارو خریدن

اما اینکه تو مسئولیت قبول کردی خیلی غلطه

اگه قراره خرج عقد با وام شما باشه خجالت نکش گل و شیرینی بردار برو خاستگاری دیگه چه کاریه دوسالم صبر کردی نه!😂برو بگیرش