2777
2789

بعد یه مدت از درخواستم ای دی پیجشو عوض کرد بعد درخواستمو ردکرد بعد دایرکت دارم پیداش کردم از خودش رفت پیجشو به حالت سکون در آورد یعنی ارقام پیجش ثابت شد تا وانمود کنه پیجش از دسترس خارجه و پیام منو ندیده، فکر کنم می خواسته عکس های که تور مسافرتی گرفته نبینم فکر کرده من حساسم، در ضمن دختر نجیبیه، از یه طرف دانست پیج فامیلاشون پیدا کردم مسافرت‌های با تور هم عکس‌اش تو اونه که چند نفری فامیلی می رفتن فورا پسره، فامیلاشون پیجشو خصوصی کرد بعد یک ماه غیر فعال کرد بعد فعال کرد فالور هاشو دو هزار نفرو حذف کرد، یا به پسره گفته نبینه این از دور قضاوت کنه یا غیر از فامیلی رابطه دیگه ای هم دارن، دختر این مدلی نباید باشه باید رک پست کنده می گفت، 

بعد به پسره ناشناس پیام دادم طوری که بگم این کارا  رو به خاطر من انجام داده،

دختره دو هفته بعد از اون پیامم دلیت اکانت کرد،

حالا باید خانشو پیدا کنم جدی باهاش حرف بزنم

فکر کرده من زیاد به تور و اینا حساسم حرف پشت سرش در میارم، سی و دو سالشه

شما خانومیم معنای این حرکت ها چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم بااای🤣🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

وقتی نمیخوادت چرا انقدر اصرار داری ،جوابتو نمیده بیخیال شو کسی کسیو بخواد جواب میده ادا و مسخره بازی ...

شاید مجبور بود بعد از جواب دادن پیجشو برام باز کنه و خیلی چیزا رو ببینم این چند سال ندیدمش دیدم بهش عوض بشه

چون کارتش عجیبهپیجشو به حالت سکون در آورد قبل از دایرکت دادن همه پستاشو‌پاک‌کرد که از طریقی نبینم

نمیدونم ولی یا سوء تفاهم پیش اومده میترسه از دستت بده یا نمیخوادت کلا بهتره رودررو حرف بزنی باهاش

نمیدونم ولی یا سوء تفاهم پیش اومده میترسه از دستت بده یا نمیخوادت کلا بهتره رودررو حرف بزنی باهاش

اره رو در رو بهتره شاید فکر بدی کرده 

اگر نه چند دفعه پیام دادم بلاکم می کرد